Breaking News

Θοδωρής Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν το έφτασα εγώ το θέμα στα δικαστήρια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Γεια Σου» φιλοξενήθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος μίλησε για το διαζύγιό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον Αύγουστο του 2008, ενώ παντρεύτηκαν ένα χρόνο αργότερα. Τον Αύγουστο του 2013 γεννήθηκε ο δεύτερος γιος τους. Τον Απρίλιο του 2019 οι δυο τους ανακοίνωσαν το χωρισμό τους, μέσω Instagram. Τον περασμένο χρόνο, το 2022, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια για τη διατροφή των παιδιών τους.

«Δεν το έφτασα εγώ το θέμα στην Ευελπίδων. Ήταν σίγουρα πολύ στενάχωρο... Με στεναχώρησε και με απογοήτευσε πάρα πολύ και... λογικό. Από κει και πέρα για όλα υπάρχει κάποιος λόγος και προσπαθώ μέσα απ' όλα αυτά να προκύψει μία νέα ισορροπία... Για να φτάσει κάποιος να πάει έναν δικό του άνθρωπο εκεί, θα έχει κάποιον λόγο. Προσπαθώ να καταλάβω τον λόγο και να δω αν έχω μερίδιο ευθύνης, γιατί πάντα σε μία σχέση νομοτελειακά φταίνε και οι δύο... Η σχέση είναι συγκοινωνούντα δοχεία, βάζει ο ένας, βάζει ο άλλος κι αυτό κάπου ισορροπεί...», είπε ο  frontman των Onirama στη Μαρία Μπακοδήμου.

Και πρόσθεσε: «Εγώ προσπαθώ να δώσω το focus αλλού, να είμαι καλά και υγιής και πάνω απ' όλα να είμαι όσο το δυνατόν καλός πατέρας. Να περάσουν τα παιδιά μου αλώβητα από αυτό, γιατί στην πράξη δεν τους αφορά... Φαντάζομαι ότι τα επηρέασε τα παιδιά, μιλήσαμε αρκετά. Θεωρώ ότι από τη δική μου πλευρά χειρίστηκα το θέμα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην τους αγγίξει πολύ. Επειδή υπάρχουν πολύ καλά θεμέλια στη σχέση που έχουμε μεταξύ μας, κατάλαβαν ότι όλο αυτό είναι ένα πυροτέχνημα. Θεωρώ ότι δεν το έλαβαν τόσο βαριά όσο εγώ...».