Breaking News

Άννα Καραμανλή για τον πρωτοφανή καβγά με τον Γιώργο Βαρεμένο: «Ήταν μία σeξιστική επίθεση, σοκαρίστηκα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Άννα Καραμανλή μίλησε την Πέμπτη (2/2) στο Πρωινό για τον πρωτοφανή καβγά που εξελίχθηκε νωρίτερα στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Σήμερα» του ΣΚΑΪ.

Το πρωί της Πέμπτης, οι δημοσιογράφοι και βουλευτές Γιώργος Βαρεμένος (ΣΥΡΙΖΑ) και Άννα Καραμανλή (ΝΔ) φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Σήμερα».

Κάποια στιγμή «τα αίματα άναψαν», όταν η Άννα Καραμανλή είπε ότι, όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του συγκυβερνήτη του μοιραίου μαχητικού αεροσκάφους τύπου F-4 Phantom, ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε ευδιάθετος σε παράσταση στο θέατρο Παλλάς. Μάλιστα, έδειξε και φωτογραφία στην κάμερα. Ο Γιώργος Βαρεμένος εκνευρίστηκε, της άρπαξε τη φωτογραφία, την τσαλάκωσε και την πέταξε (το σχετικό απόσπασμα από το 4:30).


Αργότερα, η Άννα Καραμανλή είπε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και τη Φωτεινή Πετρογιάννη: «Ήταν μία επίθεση από τον κ. Βαρεμένο. Είναι μία κίνηση απρέπειας σε μία γυναίκα βουλευτή, σε μία συνάδελφο. Εγώ διατύπωσα την άποψή μου πάνω σε ένα θέμα, άσκησα μία πολιτική κριτική και είπα ότι "Ορθά κράτησαν χθες ενός λεπτού σιγή στο Περιστέρι, όμως προχθές, όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού, ο κ. Τσίπρας, συνοδευόμενος από δύο κυρίες - την κα Τσαπανίδου και την κα Σβίγγου -, είχαν τη διάθεση να πάνε χαμογελαστοί στο θέατρο και να παρακολουθήσουν μία παράσταση"».

Και πρόσθεσε: «Προφανώς και θεωρώ ότι ήταν μία σeξιστική επίθεση... Σοκαρίστηκα γιατί δεν περίμενα από τον κ. Βαρεμένο μία τέτοια συμπεριφορά... Μετά από παρέμβαση των παρουσιαστών, αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη. Δεν μιλήσαμε κατ' ιδίαν γιατί κράτησα την ψυχραιμία μου, αλλά δεν σας κρύβω ότι ταράχτηκα. Δεν είναι αυτές συμπεριφορές, να επιτίθεσαι σε μία γυναίκα με τέτοιο τρόπο. Είναι απαράδεκτο. Σύρθηκε να ζητήσει συγγνώμη, την έκανα δεκτή, αλλά πραγματικά σας μιλώ, ταράχτηκα. Ο κ. Τσίπρας δε θα καταδικάσει το γεγονός. Μέχρι στιγμής - ό,τι έχει γίνει - δεν έχει καταδικάσει ποτέ τίποτα».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.