Breaking News

Cressida Bonas: Βόλτα με τον νεογέννητο γιο της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η ηθοποιός και πρώην σύντροφος του πρίγκιπα Harry, η Cressida Bonas, εθεάθη να απολαμβάνει τη βόλτα της με τον νεογέννητο γιο της.

Η Cressida Bonas και ο Harry Wentworth-Stanley παντρεύτηκαν το 2020 και καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί το περασμένο έτος. Η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή τον Νοέμβριο του 2022, όταν καταγράφηκε να σπρώχνει το καροτσάκι με το μωρό της, σε βόλτα της στο Δυτικό Λονδίνο με τον συνομήλικο σύζυγό της.

Αυτή τη φορά, η 33χρονη Αγγλίδα ηθοποιός και μοντέλο εθεάθη να απολαμβάνει τη βόλτα της χωρίς τον σύζυγό της, έχοντας στην αγκαλιά της τον νεογέννητο γιο της, Wilbur James. Μαζί της είχε και το σκυλάκι της.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το ζευγάρι επέλεξε να δώσει στον μικρό το όνομα του αδερφού του Harry, του James, ο οποίος αυτοκτόνησε το 2006.

Πηγές είπαν στον Richard Eden της Daily Mail ότι το όνομα Wilbur James Wentworth-Stanley είναι μια «αφιέρωση» στον 21χρονο.


Ο Harry Wentworth-Stanley συνεργάζεται με εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητα. Είναι γιος της 62χρονης Clare Husted Mountbatten (γνωστή ως Marchioness of Milford Haven), Βρετανίδα αριστοκράτισσα, δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του πόλο.


Ο πρίγκιπας Harry και η Cressida Bonas (φωτογραφία κάτω) χώρισαν το 2014, ωστόσο, οι δυο τους διατηρούν καλές σχέσεις. Μάλιστα, η Cressida είχε παρευρεθεί στο γάμο του με τη Meghan Markle τον Μάιο του 2018.