Breaking News

Εκτός MasterChef ο Έλσον Γιάννης Μπεντάι (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Έλσον Γιάννης Μπεντάι αποχώρησε από το MasterChef 2023, στο επεισόδιο που προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Παρασκευής (3/2).

Στο πρώτο συμβούλιο της χρονιάς, οι διαγωνιζόμενοι ενημερώθηκαν ότι η Μπλε ομάδα ήταν η νικήτρια της πρώτης ομαδικής δοκιμασίας, που πραγματοποιήθηκε στο προηγούμενο επεισόδιο.


Οι Κόκκινοι οδηγήθηκαν σε ψηφοφορία. Υποψήφιοι προς αποχώρηση αναδείχθηκαν ο Θεόδωρος Γαλάνης, ο Έλσον Γιάννης Μπεντάι, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης (έθεσε τον εαυτό του υποψήφιο ως αρχηγός) και ο Σταύρος Παπαδόπουλος.


Οι 4 παίκτες φόρεσαν τις μαύρες τους ποδιές και έδωσαν μαγειρική μάχη σε τρία πιάτα αντιγραφής, που έφεραν την υπογραφή του σεφ, Μίλτου Αρμένη, έχοντας 60 λεπτά στη διάθεσή τους για να τα ετοιμάσουν.


Τη χαμηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσε η προσπάθεια του Έλσον Γιάννη Μπεντάι, ο οποίος αποχώρησε από το MasterChef.

Η αποχώρησή του είναι οριστική, καθώς δεν μονομάχησε με κάποιον «εισβολέα», προκειμένου να έχει μια δεύτερη ευκαιρία.


Όπως σημειώνεται στο βιογραφικό του, με καταγωγή από την Αλβανία, ο 25χρονος Έλσον Γιάννης Μπεντάι τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη Ρόδο. Με όπλο την αγάπη του για τη μαγειρική, πήγε στο MasterChef για να επεκτείνει τους μαγειρικούς του ορίζοντες και να απορροφήσει όσες περισσότερες γνώσεις μπορεί.