Breaking News

Εκτός Survivor ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος - Οι «χαμένες» πίτσες και το ποίημα του Κρις Σταμούλη... «Των Μαχητών η μοίρα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εκτός Survivor All Star βρίσκεται ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. Ο παίκτης των Μαχητών αποχώρησε στο συμβούλιο, με το οποίο ολοκληρώθηκε το επεισόδιο της Πέμπτης (9/2).

Νωρίτερα, πριν από την έναρξη του αγωνίσματος με έπαθλο το φαγητό, η Μελίνα Μεταξά των Μαχητών ένιωσε αδιαθεσία και σωριάστηκε στο έδαφος, ανησυχώντας τους παίκτες και τον Γιώργο Λιανό.

Οι Μαχητές έχασαν ένα ακόμα έπαθλο φαγητού. Οι Διάσημοι επικράτησαν με 10-7 και απόλαυσαν τις λαχταριστές πίτσες.


Οι Μαχητές περνούν δύσκολες μέρες, με τον Κρις Σταμούλη να γράφει ένα ποίημα με τίτλο «Των Μαχητών η μοίρα».

Ο Γιώργος Λιανός έβαλε να παίζει στο κινητό του η κατάλληλη μουσική υπόκρουση, ο Κρις σηκώθηκε όρθιος, το απήγγειλε και καταχειροκροτήθηκε, δίνοντας μία διαφορετική νότα στο συμβούλιο.


Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Κρις Σταμούλης, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη (Μαχητές) και ο Κώστας Παπαδόπουλος (Διάσημοι).

Από το Survivor All Star αποχώρησε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, καθώς πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Σώζων είχε μπει στο παιχνίδι στα τέλη Ιανουαρίου, ωστόσο δεν κατάφερε να ενσωματωθεί ομαλά στην ομάδα του, καθώς ήρθε σε αντιπαράθεση με πολλούς συμπαίκτες του.

«Νιώθω αρκετά καλά. Μπορεί να ήθελα να το παλέψω και να το πάω μέχρι τέλος, αλλά όλα γίνονται για καλό. Θα βγω έξω, θα "ντερλικώσω" και θα σκέφτομαι τις ωραίες στιγμές που πέρασα στο παιχνίδι», είπε στον Γιώργο Λιανό.