Breaking News

Ελένη Γερασιμίδου: «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ο μεγαλύτερος εν ζωή ηθοποιός της Ελλάδας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τα πτυχία των δραματικών σπουδών, τις απώλειες που σημάδεψαν τη ζωή της και τη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη μίλησε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Γερασιμίδου. Η γνωστή ηθοποιός είπε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα»:

«Βεβαίως και πρέπει να σπουδάσει κανείς για να γίνει ηθοποιός. Η δουλειά μας είναι επιστήμη, γι' αυτό και αυτή η υποβίβαση που γίνεται στα πτυχία είναι πάρα πολύ μεγάλο άδικο.

Προστριβές με τον σύζυγό μου (Αντώνη Ξένο) έχουμε κάθε μέρα, στο διαζύγιο δεν φτάσαμε ποτέ, αλλά πολλές φορές θέλω να τον... σκοτώσω, να του σπάσω το κεφάλι. Ο άνδρας μου με νευριάζει, παριστάνει το θύμα, αλλά δεν είναι. Δεν μιλάει, είναι απίστευτο...

Την αδελφή μου τη σκέφτομαι συνέχεια, όπως και τον αδελφό μου, που τον "έχασα" κι αυτόν. Έβαλα στο YouTube ένα υπέροχο τραγούδι του, γιατί ο αδελφός μου ήταν συνθέτης... εκεί έκλαψα πάρα πολύ, περισσότερο απ' όταν τους "έχασα"... Την αδελφή μου τη βλέπω πολύ συχνά στον ύπνο μου, πάντα με χρωματιστά ρούχα κι εκείνο το ωραίο χαμόγελο. Και μετά από κάποια στιγμή λέω... "Μα εσύ πώς είσαι εδώ;" Μου λέει "Μπορώ να έρχομαι" και της απαντώ "Τότε να έρχεσαι πιο συχνά". Αυτές τις μέρες είδα και τον αδελφό μου, που είχα καιρό να τον δω...

Πολύ καλά έκανε ο Γιώργος Κιμούλης που επέστρεψε στο θέατρο... Γιατί δεν έπρεπε να επιστρέψει ο μεγαλύτερος εν ζωή ηθοποιός που υπάρχει στην Ελλάδα;... Πολύ σκληρή τιμωρία... Δε λέω ότι έκανε καλά, ούτε ότι δεν πιστεύω αυτά που έχουν πει οι συναδέλφισσές μου... Δε βiασε, δεν έκανε κανένα έγκλημα. Είναι περίεργο παιδί ο Γιώργος, αλλά έχει και πάρα πολλές καλοσύνες...».

Δείτε το βίντεο του Mega.