Breaking News

Ελένη Κοκκίδου: «Για μένα η Μουρμούρα τελειώνει φέτος, δέκα χρόνια είναι αρκετά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» μίλησε η Ελένη Κοκκίδου, η οποία αναφέρθηκε και στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Αρχικά, η Ελένη Κοκκίδου αναφέρθηκε στην παράσταση «Το τραγούδι της Φλέρυς» στο Θέατρο Σταθμός, στην οποία πρωταγωνιστεί, που είναι ένας μονόλογος που έγραψε ο βραβευμένος πεζογράφος Δημήτρης Οικονόμου. 

Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Για μένα η Μουρμούρα τελειώνει φέτος. Νιώθω ότι δέκα χρόνια είναι υπέρ αρκετά, θέλω να κλείσω αυτόν τον κύκλο και να ανοίξω άλλους. Δεν έχω λόγο πια να μείνω γιατί νιώθω ότι έδωσα όσα είχα να δώσω, πήρα ό,τι ήταν να πάρω κι από εδώ και πέρα θέλω να δοκιμάσω και άλλα πράγματα. Δεν έγινε ρουτίνα. Φεύγω πριν γίνει ρουτίνα...».

Και πρόσθεσε: «Υπάρχει, όμως, μια περίπτωση να κάνω κάποιο guest του χρόνου, αλλά δε θα είμαι μόνιμη. Δεν προσπάθησαν να με εμποδίσουν από το να φύγω και... παρεξηγήθηκα. Το κατάλαβαν αμέσως, έτσι όπως τους το εξήγησα, το δέχτηκαν. Ο Αντώνης Αντωνίου δεν ξέρω τι θα κάνει, αλλά ξέρω ότι επιθυμεί πολύ να συνεχίσει. Ήταν ο πρώτος που του είπα ότι θα φύγω».

Μεταξύ άλλων, είπε για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το ιδιωτικό φωτίστηκε κι έγινε δημόσιο κι αυτό δημιούργησε αντιδράσεις στον κόσμο. Όταν ζεις τον έpωτά σου ιδιωτικά, μπορεί να υπάρχει μια ιερότητα, όμως, αυτή χάνεται όταν τον φέρνεις στο φως και τον κάνεις δημόσιο... Ίδια περίπτωση ήταν και ο Ανδρέας Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη...».