Breaking News

Ελένη Ράντου για την αποχή της από την απεργία των ηθοποιών: «Πυροβολούμε τα πόδια μας»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μέσα από ανάρτησή της στο Facebook, η Ελένη Ράντου εξήγησε την απόφασή της να μην συμμετέχει στη 48ωρη απεργία (1 και 2 Φεβρουαρίου) των καλλιτεχνών.

Η Ελένη Ράντου, που παρουσιάζει τη σόλο performance «Το Πάρτυ της Ζωής μου» στο θέατρο Διάνα, αντιτέθηκε στην απόφαση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, καθώς έπαιξε κανονικά για το κοινό.

Η γνωστή ηθοποιός, που δέχθηκε «πυρά» από συναδέλφους της, έγραψε το απόγευμα της Παρασκευής (3/2):

«Ας μην αποπροσανατολίζουμε τη συζήτηση, μετρώντας ποσοστά επιτυχίας, το αίτημα για ένα πτυχίο αντάξιο των σπουδών, είναι τόσο δίκαιο που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Οι διαφωνίες πάνω στον τρόπο που διεκδικείται αυτό το δίκαιο, δεν μειώνουν την υποχρέωση της κάθε κυβέρνησης να δώσει μια λύση αξιοπρέπειας σε τόσα νεανικά όνειρα.

Ο στόχος παραμένει αυτός. Δώστε μια λύση σε ένα γόρδιο δεσμό χρόνων που κάνει τη σπουδή, κάτι σαν μεταξύ μας μυστικό, που δεν αναγνωρίζεται πουθενά. Δώστε στους νέους ανθρώπους την αξιοπρέπεια που στερήθηκε η δική μας γενιά.

Το ερώτημα για το αν το κλείσιμο των θεάτρων είναι μοχλός πίεσης της εκάστοτε κυβέρνησης, ή αν πυροβολούμε τα πόδια μας με αυτόν τον τρόπο, είναι μια άλλη κουβέντα, για άλλη στιγμή».