Breaking News

Ευγενία Δημητροπούλου: «Η διαδικασία της υιοθεσίας ήταν δύσκολη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» φιλοξενήθηκε η Ευγενία Δημητροπούλου, η οποία μίλησε στη Φαίη Σκορδά για την υιοθεσία της κορούλας της.

H Ευγενία Δημητροπούλου είχε παντρευτεί στις 11 Ιουνίου 2021, με πολιτικό γάμο, τον νευροχειρουργό Στέλιο Βλατάκη. Τον Δεκέμβριο του 2021, είχε ανακοινώσει, μέσω Instagram, ότι υιοθέτησε ένα κoριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε.

Η όμορφη ηθοποιός σημείωσε ότι η διαδικασία της υιοθεσίας ήταν δύσκολη και κράτησε σχεδόν 2 χρόνια, ενώ τόνισε: «Ήταν απόλυτα συνειδητή επιλογή. Το δουλεύαμε πολύ καιρό και κάθε φορά η πίστη μου μεγάλωνε».

«Και θα παίξω και θα κυλιστώ στα χώματα και θα προσπαθήσω να βάλω τα όριά μου. Προσπαθώ να το ζω 100%. Από την άλλη, είναι μερικές φορές και η κούραση, οι συνθήκες... Μπορεί καμιά φορά το βράδυ να είσαι εξουθενωμένη, αλλά νομίζω ότι το ζω. Προσπαθώ να είμαι ήρεμη και να μιλώ πάρα πολύ, να εξηγώ. Τώρα, που είναι 2,5 ετών, είναι σε μια φάση ζόρικη, αλλά ακούγονται αυτά που λέω και κάποια στιγμή θα εμπεδωθούν...», είπε, μεταξύ άλλων, στη Φαίη Σκορδά.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια για τον σύζυγό της: «Ήταν μια επιθυμία και των δύο χωριστά, πριν γνωριστούμε. Ένιωθα ότι δε θα το τολμήσω μόνη μου και απλώς αυτό μας ένωσε πολύ νωρίς... Αυτό που εγώ πιστεύω είναι ότι η υιοθεσία μπορεί να είναι επιλογή και όχι λύση. Είναι απόλυτα σεβαστό, ο καθένας να γίνεται γονιός με τον τρόπο που επιθυμεί. Εμείς είχαμε προτεραιότητα να γίνουμε γονείς με αυτόν τον τρόπο και είμαστε ευγνώμονες που τα καταφέραμε».

Στο τέλος, η Ευγενία Δημητροπούλου μίλησε για τη σειρά «Γλυκάνισος» του ΣΚΑΪ, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Δείτε το βίντεο.