Breaking News

Γ. Σκιαδαρέσης: «Μου έχουν κόψει τιμολόγιο στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό «The 2Night Show» της Τετάρτης (15/2), ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε για τους ρόλους που τον καθιέρωσαν και την προσωπική του ζωή, όπως και για τις «επιβραβεύσεις» και τις «απαξιώσεις» που συνάντησε στη διαδρομή του.

Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός - που φέτος πρωταγωνιστεί στο «Μαύρο Ρόδο», συμπληρώνοντας 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας - αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Μπέσσυ Μάλφα, στις δύο ταλαντούχες κόρες τους και στο γιο τους, που ονειρεύεται να γίνει αστροφυσικός. 

Επίσης, μίλησε για το ρόλο του Φατσέα που υποδύθηκε στο «Καφέ της Χαράς». Συγκεκριμένα, μετά από ερώτηση σχετικά με τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές του επιτυχίες, είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Στην τρίτη θέση για τα πιο πετυχημένα σίριαλ μέχρι σήμερα θα βάλω την... επικαιρότητα. Δηλαδή, κάθε φορά που παίζω σε ένα σίριαλ θα με φωνάξουν με το όνομα του ρόλου. Τώρα είναι το "Μαύρο Ρόδο" και θα αλλάξει πιθανόν μετά, καθώς στο παρελθόν ήταν άλλο. Στο νούμερο δύο είναι ο Κουτρουμπάς από τα "Μαύρα Μεσάνυχτα" και το νούμερο ένα, βέβαια, με μεγάλη διαφορά... Ε, το ξέρουν όλοι οπότε άστο, έχω βαρεθεί να το ακούω...

Είναι ωραίο κι εγώ το χάρηκα πάρα πολύ και με ευγνωμοσύνη την αντιμετώπισα αυτή τη δουλειά. Είναι αλήθεια ότι μου έχουν κόψει μέχρι και τιμολόγιο στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας. Έχει συμβεί, εντάξει, τι να κάνουμε...

Ισχύει ότι εγώ δεν ήθελα να τον κάνω τον ρόλο του Φατσέα, η Μπέσσυ με πίεσε. Ήταν πολύ αντιπαθητικός ο ρόλος, στα πρώτα επεισόδια που διάβασα είπα "Ένα χωριό ολόκληρο, τον πιο αντιπαθητικό θα παίξω εγώ; Δηλαδή, έλεος, δεν μου δίνεις κανέναν άλλο ρόλο;". Η Μπέσσυ, όμως, μου είπε "είναι ρόλαρος"...».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.