Breaking News

Γ. Μπάκας: Η παραίτηση από το Star και το περιστατικό με τον Β. Μπισμπίκη - «Ένιωσα άσχημα γιατί είχα και το παιδί μου εκεί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Aστείες, δύσκολες, αλλά και επιτυχημένες στιγμές, που έζησε στο «κυνήγι» της τηλεοπτικής  αποκλειστικότητας, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές ο Γρηγόρης Μπάκας, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο χθεσινοβραδινό «The 2Night Show» της Τρίτης (7/2).

Μεταξύ άλλων, ο «δαιμόνιος» ρεπόρτερ της showbiz εξομολογήθηκε για το περιστατικό με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο αεροδρόμιο:

«Ένιωσα πολύ άσχημα με τον Βασίλη Μπισμπίκη... Δεν ένιωσα άσχημα απέναντι σε μένα, γιατί από τη στιγμή που πας σε κάποιον χωρίς να τον έχεις ενημερώσει, να του πεις ότι "σε καταγράφω" κι ότι "θα είμαι εκεί", όλα παίζουν. Ένιωσα άσχημα γιατί είχα το παιδί μου εκεί και δεν πρόκειται να το ξανακάνω, γιατί δεν ήθελα να δει αυτήν τη συμπεριφορά. Τον ξαναπέτυχα. Δεν σήκωσα κάμερα. Ανέβηκα πάνω στο πάρκινγκ για να του δείξω ότι αν θέλω, θα το κάνω, αλλά όπως τον σέβομαι, θέλω να με σέβεται. Το λήξαμε εκεί κι έχουμε μια πολύ τίμια τηλεοπτική σχέση».

Επίσης, ο Γρηγόρης Μπάκας μίλησε για την απόφασή του να αποχωρήσει από το Star τον Ιούνιο του 2020, μετά από 21 χρόνια, προκειμένου να συνεργαστεί με τον Αντρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου σε ένα νέο project στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Θέλω να αποτύχω επιχειρώντας, να κάνω διαφορετικά πράγματα. Μου έδωσε την ευκαιρία ο Αντρέας Γεωργίου να πάω στην Κύπρο ως project manager σε ένα κανάλι που θα γινόταν στο YouTube, με πέντε διαφορετικές εκπομπές, τις οποίες θα αναλάμβανα εγώ. Μεγάλη ευκαιρία και πολύ καλά τα χρήματα. 

Στις 12 τελείωσε η εκπομπή, στις 11.59 τους είπα στο Star ότι φεύγω. Δήλωσα παραίτηση. Δεν το ήθελαν, αλλά δεν προσπάθησα να ακούσω τι θα πούνε γιατί ίσως να άλλαζα γνώμη.

Έμεινα 3 μήνες στην Κύπρο και δεν πέτυχε. Είχα μεγάλο θέμα με την κόρη μου, την Εμμαvoυέλα. Ήταν στο peak του covid, που δεν μπορούσα να πάω να τη δω, ούτε εκείνη να έρθει με την Κάτια. Με την Κάτια είμαστε χωρισμένοι, αλλά έχουμε από τις καλύτερες σχέσεις. Ένιωσα να είμαι εγκλωβισμένος μακριά από το παιδί μου. Τα είπαμε με τον Αντρέα και τον Κούλη κι έφυγα. Μετά υπέγραψα στον κύριο Κοκλώνη».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.