Breaking News

Η δημόσια συγγνώμη του Κ. Φραγκολιά μετά τη δήλωσή του για τη λευχαιμία (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Κώστας Φραγκολιάς, μετά τις χθεσινές δηλώσεις του, που προκάλεσαν αντιδράσεις.

Ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή είπε χθες (1/2) στο Happy Day: «Μπορεί κάτι να σου τύχει και μόνο αν έχεις πολλά λεφτά μπορείς να γίνεις καλά. Να σας δώσω ένα παράδειγμα; Με τη λευχαιμία ας πούμε, που είχα λίγο κάτι πριν 6 χρόνια, ήθελε 200 χιλιάρικα».

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν το ξέσπασμα της Ρεγγίνας Μακέδου, η οποία έγραψε στο Instagram: «Και μέσα σε όλα υπάρχει και ΑΥΤΟΣ!!!! Ντροπή σου!!!!! 1400 Έλληνες τον χρόνο νοσούν με λευχαιμία και νοσηλεύονται σε δημόσια κυρίως νοσοκομεία με μηδενική συμμετοχή!!!!! Ντροπή σου!!!!!! Ασέβεια σε μας που το περάσαμε!!!!! Ασέβεια στους γιατρούς μας και τις κλινικές μας!!!!!! Έλα να τα πούμε μαζί αν θες που έχεις βήμα και λες ό,τι λες!!! Που λίγο κάτι είχες λευχαιμία!!!! Έλα να μιλήσεις με μένα που είχα πολύ λευχαιμία 3 χρόνια τώρα!!!! ΝΤΡΟΠΗ έχω πάρει δεκάδες μηνύματα από ανθρώπους με λευχαιμία!!!!!!».

Το πρωί της Πέμπτης (2/2), ο Κώστας Φραγκολιάς ξεκαθάρισε ότι το πρόβλημα υγείας δεν αφορά τον ίδιο αλλά έναν δικό του άνθρωπο.

«Μου έστειλαν πολλά μηνύματα. Το λάθος είναι δικό μου και να ζητήσω κιόλας συγγνώμη γιατί  - εν τη ρύμη του λόγου - ήθελα να πω ότι το "είχα ψάξει" και όχι το "είχα περάσει". Το πέρασε ένας πολύ δικός μου άνθρωπος πριν πολλά πολλά χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Επίσης, για τα μηνύματα που μου έχετε στείλει, εύχομαι σε όλους περαστικά σ' αυτή τη μάχη που δίνετε και όλα να πάνε καλά. Αλλά να ξέρετε ότι όλες οι περιπτώσεις δεν είναι το ίδιο».

«Να ξεκαθαρίσω για το ΕΣΥ... κι εμένα ο άνθρωπός μου στην Ελλάδα έγινε καλά, δεν έφυγε έξω, απλά χρειάστηκε αρκετά χρήματα... Δε νομίζω να προσέβαλα το ΕΣΥ με τις χθεσινές δηλώσεις μου» κατέληξε ο Κώστας Φραγκολιάς.