Breaking News

Η εξομολόγηση του Δ. Σταρόβα για την απώλεια της μητέρας του: «Ούτε στον εχθρό μου αυτό το πράγμα, δεν παλεύεται» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Δημήτρης Σταρόβας ήταν καλεσμένος στο χθεσινοβραδινό «After Dark», που προβλήθηκε τα μεσάνυχτα της Κυριακής (12/2). Ο δημοφιλής καλλιτέχνης εξομολογήθηκε στον Θέμη Γεωργαντά για την απώλεια της μητέρας του: 

«Η μητέρα μου έφυγε από τη ζωή στις 12 Νοεμβρίου 2021. Αυτό δεν περιγράφεται, όσοι έχουν βιώσει αντίστοιχα πράγματα ξέρουν τι σημαίνει, πόσο μάλλον για μένα που ήμουν μοναχοπαίδι. Με μεγάλωσε μόνη της η μητέρα μου  γιατί ο πατέρας μου είχε σκοτωθεί όταν ήμουν 1,5 ετών. Στάθηκε επάξια μαμά και μπαμπάς μαζί.

Δεν ξέρω αν θα ακουστεί εγωιστικό αυτό που θα πω... Μιας και μου δίνεται η ευκαιρία, θέλω να πω κάτι που ίσως βοηθήσει κάποιον άλλον που θα του συμβεί: το ό,τι ήταν η μητέρα μου σε άσχημη κατάσταση, έχοντας προχωρημένη άνοια, είναι αυτό που λέμε "ησύχασε αυτή και ησυχάσαμε κι εμείς". Το λέω γιατί είμαστε εγωιστές και προσπαθούμε μέχρι τέλους να γίνει κάτι, που δεν έχει νόημα τελικά άμα το σκεφτείς ρεαλιστικά και ψύχραιμα. Ένας άνθρωπος που, ξέρεις, δεν υπάρχει επιστροφή και δεν μπορείς να τους προσφέρεις καμία ποιότητα ζωής, είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση. Δηλαδή είμαστε στο όριο να μου πει "ποιος είσαι". Δεν το έζησα αυτό, αλλά έχω φίλους που το έζησαν και είναι φοβερό. 

Ήταν όμως πολύ... Ούτε στον εχθρό μου αυτό το πράγμα. Δεν παλεύεται. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό να πω, μου το έλεγαν και πολλοί που συμβουλευόμουν, ότι "η ίδια δεν έχει πρόβλημα"».

Δείτε το βίντεο του Open.