Breaking News

H Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ «αποκαλύπτεται» - «Γύρισα στην Ελλάδα για τους Παγιδευμένους» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ ήταν καλεσμένη στο χθεσινοβραδινό «The 2Night Show» της Τρίτης (31/1), όπου μίλησε για το «ταξίδι» της στο χώρο της υποκριτικής.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, που ενσαρκώνει τη δυναμική δικηγόρο στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Αποφοίτησα το 2016. Αμέσως μετά την αποφοίτησή μου, δούλεψα σε δύο παραστάσεις στο θέατρο και μετά σε δύο ταινίες. Στη συνέχεια έφυγα στην Αγγλία όπου έκανα διάφορα, δεν ασχολήθηκα με το θέατρο. Δούλευα για να βιοπορίζομαι, αλλά παρέμενα ηθοποιός. Πάντα ήθελα να φύγω στο εξωτερικό κι αν δεν έφευγα εκείνη στη στιγμή δε θα το έκανα ποτέ... Το Λονδίνο μου άνοιξε μεγάλους ορίζοντες. Γύρισα στην Ελλάδα για τους "Παγιδευμένους", μετακόμισα μέσα σε δύο μέρες. Δεν το αποφάσισα με γνώμονα την επιτυχία, αλλά το ένστικτο».

Και πρόσθεσε: «Η μαμά μου είναι από την Πολωνία και ο μπαμπάς μου είναι Έλληνας. Έχω, όμως, περισσότερη επαφή με τους συγγενείς στην Πολωνία. Μεγάλωσα στον Πειραιά. Η μητέρα μου έχει τελειώσει αρχαιολογία και μετά άνοιξε χαντράδικο. Ο παππούς μου είχε το πρώτο φωτογραφείο του Πειραιά...».

Μεταξύ άλλων, η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ μοιράστηκε την εμπειρία της από την 6μηνη διαμονή της στο Ιράν, με αφορμή τα γυρίσματα για το «Salman Al Farsi». Στη σειρά συμμετείχαν και άλλοι Έλληνες ηθοποιοί, όπως ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Νίκος Πουρσανίδης, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και ο Μάνος Πίντζης.

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.