Breaking News

Η Νικολούλη απαντά στον Αλέξη Κούγια: «Μιλάμε με τα αποτελέσματα και τη δουλειά μας, δε δεχόμαστε να μας προσβάλλουν» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Παρασκευής (3/2), η Αγγελική Νικολούλη απάντησε στον Αλέξη Κούγια, μέσα από την εκπομπή της «Φως στο Τούνελ».

Η δημοσιογράφος απάντησε στην αντίδραση του Αλέξη Κούγια - που είναι ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου -, μετά τις δηλώσεις του ιατροδικαστή στην εκπομπή της Παρασκευής (27/1). Την επόμενη μέρα ο γνωστός ποινικολόγος είχε κάνει λόγο για «στημένη συνέντευξη». 

Η Αγγελική Νικολούλη είπε στον αέρα του «Τούνελ»:

«Έχουμε βοηθήσει στο να εξιχνιαστούν 26 δολοφονίες όλα αυτά τα χρόνια. Άρα κάτι φαίνεται ότι κάνουμε. Το λέω αυτό, γιατί δεχτήκαμε μία απίστευτη επίθεση - και εγώ προσωπικά και η εκπομπή - από τον συνήγορο της κατηγορούμενης στην Πάτρα.

Και τι δεν είπε; Γιατί; Γιατί τολμήσαμε να φέρουμε εδώ την άλλη άποψη, να ακούσουμε τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών. Έναν κρατικό λειτουργό, που δεν είχε μιλήσει, να πει για την έρευνα που έκανε, αφού δεχόταν λιθοβολισμό. Και μετά λιθοβόλησαν εμάς για όλο αυτό.

Και μου λένε όλοι "Γιατί δεν απαντάς;". Να απαντήσω τι; Πιστεύω, φίλοι μου, ότι την απάντηση τη δίνετε εσείς οι ίδιοι οι τηλεθεατές, που μας ακολουθείτε πιστά 28 ολόκληρα χρόνια. Για να το κάνετε αυτό και για να παραμένουμε 28 χρόνια στην τηλεόραση, φαίνεται πως κάτι κάνουμε. Δε θα πω αν το κάνουμε σωστά ή όχι, αλλά έχει αποτέλεσμα και πάνω απ' όλα έχει σεβασμό στους αγνοούμενους, στα θύματα και στους συγγενείς. Και με λεπτές ισορροπίες είμαστε κάθε Παρασκευή εδώ, για να μη θίξουμε κανέναν.

Νομίζω, λοιπόν, ότι την απάντηση τη δίνετε εσείς, όπως και τα περίπου 30 διεθνή βραβεία που έχει λάβει η εκπομπή... Τι να πω τώρα, να δώσω απάντηση; Αξίζει τον κόπο;

Με τα αποτελέσματα και με τη δουλειά μας μιλάμε και δε λέμε βαρύγδουπες κουβέντες, αλλά δε δεχόμαστε να μας προσβάλλουν και σε τέτοιο βαθμό».

Νωρίτερα, η Αγγελική Νικολούλη είχε σχολιάσει, όταν έλαβε ένα μακάβριο μήνυμα στον αέρα της εκπομπής:

«Τώρα να δώσουμε σημασία σ' αυτό; Είναι κατά το "Νικολούλη, ψόφα" την άλλη φορά. Τώρα θα πεθάνω πριν την ώρα μου; Ούτε για πλάκα δεν είναι αυτό. Μη δίνετε σημασία σ' αυτά. Άκου θα πεθάνω πριν την ώρα μου, μια χαρά κoρίτσι...».

Δείτε τα βίντεο του Mega.