Breaking News

Η συγκίνηση της Άννας Βαγενά για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη: «Όταν ένας άγγελος κατεβαίνει στη γη, οι άλλοι τον σέβονται» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, που παραχώρησε στο «The 2Night Show», η Άννα Βαγενά μοιράστηκε σημαντικές στιγμές από τη μακρόχρονη πορεία της στο χώρο του θεάματος.

Μεταξύ άλλων, η Άννα Βαγενά αναφέρθηκε στα ταλέντα που εντόπισε και ανέδειξε, όπως ο Λάκης Λαζόπουλος, η Δήμητρα Παπαδοπούλου και οι Μιχάλης Ρέππας - Θανάσης Παπαθανασίου. Επίσης, μίλησε για τις παραστάσεις «Ατσάλι» και «Φοβάμαι Ταυρομάχε», που φιλοξενούνται στο θεατρικό της «σπίτι»,  στο Μεταξουργείο.

Η αγαπημένη ηθοποιός περιέγραψε το ρόλο της ως μητέρα και γιαγιά, ενώ συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στον αείμνηστο σύζυγό της, Λουκιανό Κηλαηδόνη, με τον οποίο έγιναν ζευγάρι στα τελευταία γυρίσματα της ταινίας «Το προξενιό της Άννας», που κυκλοφόρησε το 1972.

«Είναι αυτές οι μέρες έξι χρόνια από τη φυγή του, ψύχραιμη με βλέπω προς το παρόν... Δεν έχει φύγει, όχι. Ήταν πάρα πολύ μεγάλος ο έpωτάς μας. Πάρα πολύ μεγάλος. Αυτό δεν σημαίνει ότι μια ζωντανή σχέση δεν περνάει δια... πυρρός και σιδήρου, που λένε, αλλά αυτό είναι και το ωραίο», εξομολογήθηκε η Άννα Βαγενά.

Και συνέχισε: «Ο Λουκιανός ήταν όλα! Καταρχήν ήταν πάρα πολύ όμορφος... Ήταν πανέμορφος, ένας άγγελος. Τα είχε όλα. Ήταν ιδιαίτερος πάρα πολύ, έξυπνος, πάρα πολύ ευαίσθητος και πάρα πολύ σοβαρός. Ήταν σχεδόν ιδιοφυής και μάγκας. Ε, τι να θέλει μια γυναίκα άλλο; Τον ήθελαν όλες οι γυναίκες. Τον ζήλευα γιατί ήμουν εpωτευμένη, αλλά κι εκείνος με ζήλευε γιατί κι εγώ ήμουν πανέμορφη. Οπότε τι άλλο να πω; Είναι θεϊκό πράγμα αυτό».

Για το «θρυλικό» πάρτι στη Βουλιαγμένη τόνισε: «Έγινε το 1983, εγώ το διοργάνωσα, όπως και όλες τις συναυλίες του. 100.000 κόσμος, ήταν το "ελληνικό Woodstock", αυτά γίνονται μία φορά. Το πάρτι ήταν ιδέα του Λουκιανού... Η μόνη μας αγωνία ήταν να τελειώσει η βραδιά χωρίς να υπάρξουν θύματα, ήταν πολύ μεγάλη η ευθύνη».

Στη συνέχεια συγκινήθηκε, όταν είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Ήταν τόσο ευγενικός ο Λουκιανός, τόσο σπάνιος... Ήταν ένας άγγελος. Τώρα θα συγκινηθώ... Ήταν ένας άγγελος και, όταν ένας άγγελος κατεβαίνει στη γη και κάνει πράγματα, οι άλλοι τον σέβονται. Ο Λουκιανός σκορπούσε αυτή την αγιοσύνη παντού. Σε καμία συναυλία του Λουκιανού δεν έγιναν έκτροπα. Σε καμία συναυλία δεν παρεκτράπηκε ο κόσμος γιατί σκορπούσε αυτή την αγιοσύνη παντού. Όσο κι αν προσπάθησαν να τον μιμηθούν διάφοροι στη συνέχεια, δεν γίνεται παιδιά αυτό. Αυτό ή το έχεις ή δεν το έχεις. Το φωτοστέφανο δεν στο δίνει κανείς, στο δίνει μόνο ο Θεός».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.