Breaking News

Ηλίας Βαλάσης: Ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μπέττυ Μαγγίρα υποδέχθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» τον Ηλία Βαλάση, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του, τα επαγγελματικά του και τη συμμετοχή του στο πρώτο Survivor του Mega.

Ο Ηλίας Βαλάσης αναφέρθηκε στις παραστάσεις, στις οποίες πρωταγωνιστεί: «Ο Γάμoς» στο Θέατρο Επί Κολωνώ και «Aξύριστα Πηγoύvια» στο Θέατρο Μικρό Χορν.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά. Συγκεκριμένα, είπε στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά:

«Τα υπέροχα παιδιά μου είναι 5 και 7 ετών... Στο μυαλό μου είχα πάντα το "μη το κάνεις αυτό, μη το κάνεις αυτό", γιατί έλεγα ότι θα συμβούν τα ίδια και στα παιδιά μου. Μόνο που αυτό δεν ισχύει, είναι τελείως βλακεία, είναι μια κουταμάρα που σου επιβάλει η κοινωνία περισσότερο... Ευτυχώς που βρέθηκε αυτή η άγια γυναίκα που με αντέχει και κάναμε αυτή τη φοβερή οικογένεια. Πάμε και για τρίτο, πρώτα ο Θεός. Προχθές μου ήρθε με ένα τεστ και μου λέει "για κοίτα..." και λέω "Παναγία μου". Προσπαθούσαμε πολύ καιρό, οπότε ο Θεός μας το χάρισε».

Δείτε το βίντεο (το παραπάνω απόσπασμα από το 4:20)