Breaking News

Μαριέττα Χρουσαλά: «Έχουν περάσει είκοσι χρόνια αλλά η θλίψη υπάρχει πάντα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό «After Dark» της Κυριακής (19/2), η Μαριέττα Χρουσαλά μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα. Η όμορφη παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο είπε στον Θέμη Γεωργαντά:

«Έχουν περάσει είκοσι χρόνια από την απώλεια του μπαμπά μου, αλλά η θλίψη, όταν το σκέφτομαι, υπάρχει πάντα. Δε θα φύγει ποτέ. 

Εκείνη τη στιγμή, το σκέφτομαι καμιά φορά, ήταν πολύ σοκαριστικό, που ήμουν και είκοσι χρονών. Είναι πολύ σοκαριστικό ότι δε θα ξαναδείς ποτέ έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι τόσο κοντά μέσα στη ζωή σου. Αυτό το ποτέ, που μπαίνει ξαφνικά μέσα σου, είναι τρομακτικό.

Δηλαδή κάτι δε θα ξαναγίνει ποτέ... Δε θα ξανακούσεις τα κλειδιά στην πόρτα, που είχε το μπρελόκ και το καταλαβαίναμε. Είναι τρομακτικό.

Εννοείται ότι πάντα τον νιώθω κοντά μου. Ένας τρόπος, μέσα από τον οποίο ήταν πάντα κοντά μου, είναι γιατί εξαιτίας της δικής του επιθυμίας δημιουργήθηκε όλο αυτό το μέλλον για μένα.  Μπορεί τα πράγματα να ήταν τελείως διαφορετικά άμα δεν επέμενε τόσο πολύ σ' αυτή την επιθυμία του. Δηλαδή εκείνος, κατά κάποιο τρόπο, μου χάραξε αυτή την πορεία».

Δείτε το βίντεο του Open.