Breaking News

MasterChef: Ο Νίκος Κοντός είπε «όχι» στον «εισβολέα» Σταμάτη Κωβαίο (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Τρίτης (14/2), ο Νίκος Κοντός αντιμετώπισε τον «εισβολέα» Σταμάτη Κωβαίο και τελικά κατάφερε να παραμείνει στο MasterChef.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είχε επιστρέψει ο Σταύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος πήρε και πάλι θέση στην κουζίνα του MasterChef, καθώς ήταν αυτός που αναπλήρωσε το κενό, που δημιούργησε η οικειοθελής αποχώρηση του Χρήστου Πολιτάκη...


Υποψήφιοι προς αποχώρηση είχαν αναδειχθεί ο Νίκος Κοντός, ο Άγγελος Τσιγκάκος, ο Βαγγέλης Φυλακτάκης και ο Νικήτας Φιλιππάκης, οι οποίοι είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες στη δοκιμασία του Mystery Box.


Η Δοκιμασία Αποχώρησης δυσκόλεψε αρκετά τους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι προσπάθησαν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να αντιμετωπίσουν τα απρόοπτα, που συνέβησαν στην κουζίνα. Ωστόσο, για κάποιους το πιάτο αντιγραφής ήταν πολύ δύσκολο για να το φέρουν εις πέρας.

Τη χαμηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσε η προσπάθεια του Νίκου Κοντού, ο οποίος είχε ακόμα μία ευκαιρία να παραμείνει.


Ο Νίκος Κοντός κλήθηκε να αντιμετωπίσει σε νέα μονομαχία έναν παλιότερο παίκτη και συγκεκριμένα τον Σταμάτη Κωβαίο, ο οποίος συμμετείχε το 2019 στο MasterChef 3.


Και οι δυο διαγωνιζόμενοι έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να εντυπωσιάσουν τους κριτές, οι οποίοι αποφάσισαν τελικά την παραμονή του Νίκου Κοντού. Ο Σταμάτης Κωβαίος δεν κατάφερε να επιστρέψει στο MasterChef.