Breaking News

«Μαύρα Μεσάνυχτα» - Παναγιώτης Καρμάτης: «Είχα πάρει 25 κιλά για τις ανάγκες του ρόλου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για το ρόλο του στη σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα» μίλησε ο Παναγιώτης Καρμάτης, ο οποίος είχε υποδυθεί τον Βασίλη (Μπίλι), γιο του Θράσου (Στέλιος Μάινας) και της Λένας (Μπέσυ Μάλφα), που είχε εpωτευτεί την τραγουδίστρια Τζία (Ράνια Παπαδάκου) στο νυχτερινό κέντρο. Ο ηθοποιός είπε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη»:

«Τα Μαύρα Μεσάνυχτα είναι μία από τις πιο όμορφες στιγμές που έχω ζήσει. Ήμουν 22 χρονών τότε και μόλις είχα τελειώσει από τη δραματική σχολή. Η αρχή μου έγινε μέσα από αυτή τη σειρά, οπότε ήταν κάτι πολύ ωραίο. Με μεγάλη μου χαρά είχα πει το "ναι" για το ρόλο, ασχέτως αν έπρεπε να πάρω κάποια κιλά. Είχα πάρει 25 κιλά για τις ανάγκες του ρόλου. Η αλήθεια είναι ότι ήταν πολλά τα κιλά, άλλα θεωρώ ότι άξιζε τον κόπο.

Υπήρχε μία καζούρα και μία πλάκα από τους ανθρώπους όταν με συναντούσαν στο δρόμο. Κάποιοι μπορεί να την παρεξηγούσαν, εγώ όχι. Όταν βλέπεις ένα παιδί, που έχει κάποια παραπάνω κιλά και είναι συνέχεια "μπουκωμένο" στη σειρά, μπορεί να γίνει κάποιο κακοπροαίρετο σχόλιο. Είχε τύχει να πάω στο περίπτερο ενός γνωστού μου και την ώρα που έφευγα, δυο παιδιά γύρισαν και του είπαν κάτι για μένα, άλλα πάνω στην πλάκα. Αυτός αντέδρασε λίγο περίεργα, γιατί ήταν τύπου "υβριστικό"... Αυτοί οι άνθρωποι έβλεπαν τη σειρά και με χαρακτήρισαν όπως ήμουν στο ρόλο μου.

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Πάνος Κοκκινόπουλος, είναι ένας άνθρωπος πραγματικά υπέροχος. Όταν ήθελε να σου πει κάτι, ποτέ δεν το έκανε μπροστά σε όλους και ποτέ δεν σου φώναζε. Σε έπαιρνε στην άκρη και σου έλεγε αυτό που ήθελε.

Οι τηλεοπτικοί μου γονείς στη σειρά, ο Στέλιος Μάινας και η Μπέσυ Μάλφα, δεν ήρθαν ποτέ να μου υποδείξουν πώς να παίξω τον ρόλο μου. Με βοηθούσαν με τον τρόπο τους, χωρίς να με προσβάλλουν. Ήξεραν ότι είμαι ένα παιδί που μόλις είχε τελειώσει τη δραματική σχολή.

Η πιο αστεία σκηνή που είχα γυρίσει ήταν με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, που έπεφτε στην πισίνα και ήταν βαμμένος. Καθώς έβγαινε από την πισίνα του έλεγα "θείε, ξεβάφεις". Κάθε φορά ο Γεράσιμος με κοίταζε και γελούσαμε μαζί, έτσι γυρίσαμε τη σκηνή πολλές φορές».

Δείτε το βίντεο του Mega.