Breaking News

«Night Out»: Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται τον Γιώργο Αγγελόπουλο (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Απόψε, Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, στις 00:10, στο MEGA, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται στην ταράτσα του «Night Out» τον Γιώργο Αγγελόπουλο για μία συναρπαστική έξοδο γεμάτη με αποκαλύψεις και μεγάλες ανακοινώσεις.

Ο γνωστός σε όλους από τη συμμετοχή του στο Survivor, Ντάνος, αναφέρεται στο ριάλιτι επιβίωσης, εξηγεί γιατί δεν τον βλέπουμε τώρα στην All Star εκδοχή του παιχνιδιού και μιλάει για την δεύτερη φορά που ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο μετά τη νίκη του.

Οι κάρτες του «Night Out» κρύβουν απαιτητικές ερωτήσεις και ο καλεσμένος θα πρέπει να απαντήσει τολμηρά και να αντεπεξέλθει στις δύσκολες δοκιμασίες.

O Γιώργος Αγγελόπουλος αποδεικνύεται πολύ θαρραλέος και βάζει βαθμολογία από το 1 μέχρι το 10 σε ό,τι του ζητηθεί. Πόσο ρομαντικός είναι ή πόσα γκολ μπορεί να βάλει στον Εμιλιάνο Μαρτίνεζ της Αργεντινής, θα το μάθουμε σύντομα!

Στις προκλήσεις που ακολουθούν, ο Ντάνος φτιάχνει την πιο δυνατή ομάδα που μπορεί να περάσει από το ριάλιτι επιβίωσης. Ποιος θα κερδίσει τον τίτλο του MVP και ποιοι θα μείνουν εκτός;

Στη συνέχεια ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη σε μία δοκιμασία drifting και stunt driving, ενώ μαθαίνει τις τεχνικές οδήγησης των αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Στο τέλος της βραδιάς, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος προχωρούν σε μία εξομολογητική συζήτηση. Ο δημοφιλής καλεσμένος μιλά για την απώλεια του πατέρα του, όταν ήταν μόλις 15 ετών και για τη στήριξη που είχε από τους συντοπίτες του στη Σκιάθο, όπου μεγάλωσε. Αναφέρεται επίσης στη σχέση του με την Δήμητρα Βαμβακούση αλλά και στον ρόλο που έχουν στη ζωή του η πίστη και η θρησκεία. Αναγνωρίζει πως το Survivor τού άνοιξε πολλές επαγγελματικές πόρτες, μιλά για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική και απαντά στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί για τις ικανότητές του σε αυτόν τον τομέα.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, αφήνει το καλύτερο για το τέλος, αφού μας αποκαλύπτει πως τελικά έκλεισε τη μεγάλη συμφωνία και ετοιμάζει τις βαλίτσες του!