Breaking News

«Ό,τι αγαπώ»: Αφιέρωμα στον Γιώργο Μητσάκη (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Γιώργο Μητσάκη θα απολαύσουμε στο «Ό,τι αγαπώ», το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στις 23:00, στο OPEN. 

Μάστορας στο μπουζούκι, ανεξάντλητος στιχουργικά και πολυγραφότατος ως δημιουργός, υπήρξε μια «εστέτ» προσωπικότητα, που αποτύπωσε μέσα από τα διαχρονικά του τραγούδια το λαϊκό αίσθημα. Με τις αξεπέραστες μελωδίες του ισορροπούσε ανάμεσα στη λύπη και τη χαρά, τον πόνο και το γλέντι. 

Ο Μπάμπης Τσέρτος, ο Ζαχαρίας Καρούνης, η Ειρήνη Τουμπάκη και η Δέσποινα Ραφαήλ έρχονται στο  «Ό,τι αγαπώ» με τον Γιάννη Μπέζο και τιμάνε τον μεγάλο μας συνθέτη.

«Το καπηλειό», «Στης Λαρίσης το ποτάμι», «Δεν είμαι εγώ ο Γιώργος σου», «Μου 'φαγες όλα τα δαχτυλίδια», «Το κομπολογάκι», «Το δικό σου το μαράζι», «Θέλω στα μπουζούκια απόψε να με πας», «Μια γυναίκα δύο άντρες», «Ψιλοβρέχει», «Νίτσα Ελενίτσα», «Η πρώτη αγάπη σου είμαι εγώ», «Παλαμάκια παλαμάκια», «Το δικό μου πάπλωμα», «Βαλεντίνα», είναι μερικά μόνο από τα κομμάτια που θα ακούσουμε και τα οποία ανέδειξαν τον Γιώργο Μητσάκη ως «Δάσκαλο» που καθιέρωσε το δικό του ύφος και στυλ στα μουσικά μας πράγματα. 

Ο Γιάννης Μπέζος υποδέχεται ακόμα και την Άννα Φόνσου, τον Κωστή Γεωργίου, τον Τάσο Αρνιακό, τη Χριστίνα Τσάφου, τη Ζωή Κρονάκη, τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου και την Αντιγόνη Νάκα και όλοι μαζί γίνονται μια παρέα που την ενώνει η καλλιτεχνική αύρα ενός αλησμόνητου συνθέτη, του Γιώργου Μητσάκη. Άλλωστε δεν είναι τυχαία η ρήση «Όπου Γιώργος και μάλαμα», η οποία και του ταιριάζει απόλυτα...