Breaking News

«Παράλληλη Αγάπη»: Τέλος στη διαμάχη Ανδρομάχης και Κ. Μηλιωτάκη - Χ. Σάλτη: «Έχει κάνει λάθος αλλά θα το δει μόνη της» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μπήκε τέλος στη διαμάχη Ανδρομάχης - Κώστα Μηλιωτάκη για το «Παράλληλη Αγάπη». Η τραγουδίστρια ανέφερε σε story της στο Instagram, το οποίο κοινοποίησε και ο συνθέτης του τραγουδιού:

«Τα μεγάλα και διαχρονικά τραγούδια δεν μπορούν να σκοντάψουν σε τυχόν παραλείψεις ή παρανοήσεις. Η μουσική μας φέρνει κοντά! Μας ενώνει! Το έκανε και τώρα ξανά! Η παράλληλη αγάπη που μιλάει για αγάπη...

Συνομιλήσαμε με τον Κώστα Μηλιωτάκη και τα βρήκαμε. Έτσι λήγει αυτό το δυσάρεστο κλίμα και όλα είναι όμορφα. 

Το "Παράλληλη Αγάπη" θα υπάρχει στο YouTube σαν cover πολύ πολύ σύντομα. Πάμε να κάνουμε μουσική μαγική! Πάμε να κάνουμε τραγούδια όμορφα! Αγάπη και φως! Σας αγαπώ! Με εκτίμηση και σεβασμό προς όλους!».



Το τραγούδι «Παράλληλη Αγάπη» είχε ερμηνεύσει για πρώτη φορά η  Άντζυ Σαμίου το 1999. Επίσης, το τραγούδι κυκλοφορεί και σε ερμηνεία της Χριστίνας Σάλτη, η οποία όμως εξασφάλισε την απαιτούμενη άδεια από τους δημιουργούς.  Η Χριστίνα Σάλτη δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο Breakfast@Star: 

«Δεν είμαι σε καμία αντιπαράθεση με τη συνάδελφό μου. Τη γνωρίζω την Ανδρομάχη κι έχουμε δουλέψει μαζί... Καλά έκανε κι έβγαλε το κομμάτι στο medley. Εμένα δεν με πειράζει... Εγώ δεν κρίνω, η Ανδρομάχη θα δει πώς θα της βγει όλο αυτό...

Σίγουρα θα συγκρίνει ο κόσμος ποια το έχει τραγουδήσει καλύτερα. Εγώ ξέρω πώς το έχω πει, δεν με ενοχλεί... Σίγουρα έχει κάνει κάποιο λάθος, αλλά θα το δει μόνη της, εγώ δεν την κρίνω... Ξέρω ότι θα συγκριθώ ακόμα και με την Άντζυ Σαμίου, που το είπε πρώτη. Κάθε καλλιτέχνης έχει τη δική του προσωπικότητα και το δικό του ηχόχρωμα...».