Breaking News

Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Φοβάμαι σχεδόν κάθε βράδυ που έχω παράσταση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η Πέγκυ Σταθακοπούλου, η οποία πρωταγωνιστεί στις παραστάσεις «Ορλάντο» και «Ω! Τι ευτυχισμένες μέρες» στο θέατρο «Τόπος Αλλού». Η γνωστή ηθοποιός είπε στην εκπομπή του Mega:

«Δεν με τρομάζει η φθορά του χρόνου, ωστόσο υπάρχουν στιγμές που παρατηρώ τις αλλαγές σε νεανικές φωτογραφίες και νιώθω μία γλυκιά μελαγχολία...  Η ομορφιά δεν έχει να κάνει ακριβώς με τις ρυτίδες και τα παραπάνω κιλά. Νομίζω ότι νεότητα είναι η περιέργεια για τη ζωή... Δεν έχω παράπονο, με φλερτάρουν οι άνδρες.

Ζούμε κάπως χίπικα με την κόρη μου, με την έννοια ότι δεν είναι απαραίτητο πως πρέπει να μαγειρέψουμε, να στρώσουμε το κρεβάτι και να βάλουμε τα ρούχα στη θέση τους. Από φέτος έχει υπάρξει μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου, γιατί η Χριστίνα πέρασε στην Ιατρική και μένει πια στην Κρήτη. Νιώθω μοναξιά και μου λείπει η κόρη μου. Εν τέλει, οι πορείες των ανθρώπων είναι μοναχικές, σε όλες τις ηλικίες.

Έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Αναζητώ βοήθεια, όταν νιώθω κατά περιόδους ότι χρειάζομαι φως, γιατί είμαι μπερδεμένη, λυπημένη ή φοβισμένη. Έχω κάμποσα αυτοάνοσα νοσήματα, έχω φοβηθεί πολλές φορές. Φοβάμαι κάθε φορά που έχω πρεμιέρα και σχεδόν κάθε βράδυ που έχω παράσταση. Όταν λέω για φόβο, μιλάω για... φόβο!

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν ένα πλάσμα που αγάπησα και θαύμασα πολύ. Είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί της όταν ήμουν μικρή, έξι μηνών ηθοποιός. Πήρα αγάπη, τρυφερότητα και θάρρος, γιατί η Αλίκη ήταν αγωνίστρια σε όλα της, μέχρι την τελευταία στιγμή...».

Δείτε το βίντεο του Mega.