Breaking News

Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Είναι καταστροφικό και ψεύτικο να προσπαθείς να διατηρήσεις την εικόνα σου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» παραχώρησε η Πέγκυ Σταθακοπούλου, με αφορμή την παράσταση «Ω! Τι ευτυχισμένες μέρες» στο Θέατρο Τόπος Αλλού, στην οποία πρωταγωνιστεί. Η γνωστή ηθοποιός είπε, μεταξύ άλλων:

«Έχω πολλές ευτυχισμένες μέρες στη ζωή μου και θέλω να πιστεύω ότι με περιμένουν πολλές ακόμα... Είχα ασχοληθεί με τα κοινά, είχα κατεβεί υποψήφια στις Ευρωεκλογές του 2019, αλλά δε θα το έκανα ξανά...

Ο χρόνος είναι σύντροφος τώρα πια, αισθάνομαι ακόμη πιτσιρίκα. Δηλαδή αισθάνομαι ότι είναι τόσα πολλά αυτά που δεν ξέρω, δεν έχω δει και δεν καταλαβαίνω.

Προσέχω τον εαυτό μου, γυμνάζομαι και προσπαθώ να μην έχω αυξομειώσεις βάρους. Τα τελευταία χρόνια είναι πολύ μεγάλο το άγχος ακόμα και για τις νέες κοπέλες, να προσπαθούν να διατηρήσουν την εικόνα τους. Αυτό όχι μόνο δεν είναι ωφέλιμο, αλλά είναι και καταστροφικό. Και είναι και ψέμα γιατί το καθετί αλλάζει, αυτό ακριβώς είναι η ζωή. Δε χρειάζεται να είμαστε ατσαλάκωτες και τέλειες.

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια σειρά. Μου λένε συχνά για τον "Ταύρο με Τοξότη" (ΑΝΤ1, 1994-95), επειδή ήταν ανάλαφρη σειρά. 

Συμμετείχα στη σειρά "Φλόγα και άνεμος" της ΕΡΤ και περιμένω την επόμενη τηλεοπτική πρόταση. Τώρα πια δεν έχω μεγάλη αγωνία. Έχω λαχτάρα καθώς θα ήθελα να συμμετέχω σε μία ωραία σειρά.

Η σχέση μου με την κόρη μου είναι μοναδική, ίσως η πιο δυνατή σχέση στη ζωή μου. Είναι φοιτήτρια, σπουδάζει Ιατρική. Κάνουμε ταξίδια μαζί. Είναι πολύτιμη η σχέση μας και στηρίζεται στην αγάπη, την αλήθεια και την ελευθερία».