Breaking News

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Πάρτι μασκέ για τα 7α γενέθλια της κόρης της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα πάρτι μασκέ για τα γενέθλια της κόρης της, Λυδίας, διοργάνωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία έκανε τη σχετική ανάρτηση στο Instagram.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Φώτης Μπενάρντο είναι μαζί από το 2013, ενώ παντρεύτηκαν το 2015. Οι δυο τους έγιναν γονείς για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2016, όταν γεννήθηκε η κόρη τους Λυδία. Το Νοέμβριο του 2018 καλωσόρισαν στη ζωή τη δεύτερη κορούλα τους, τη μικρή Ηλέκτρα.

Τη Δευτέρα (20/2), η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε ανάρτηση στο Instagram για το πάρτι μασκέ που διοργάνωσε με τον σύζυγό της την προηγούμενη μέρα, για τα 7α γενέθλια της Λυδίας. Η εντυπωσιακή τούρτα είχε ως θέμα την παιδική ηρωίδα Ladybug.

Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες, γράφοντας στη λεζάντα: «Πέρασαν επτά χρόνια από εκείνη την ημέρα που φώναξα με όση δύναμη είχα "αγάπη μου" μόλις την αντίκρυσα πρώτη φορά... Η Λυδία μου, το όνειρο που έγινε πραγματικότητα, το καμάρι μου, η καλύτερη μου φίλη επίσημα πια... Και κάθε χρόνο είναι όλοι εκεί για να γιορτάσουν αυτό το μικρό θαύμα... Σας ευχαριστώ όσους ήσασταν εκεί και βάλατε τόση αγάπη στο τραγούδι της...».