Breaking News

Πηνελόπη Αναστασοπούλου μετά τη δικαστική απόφαση για τον Π. Φιλιππίδη: «Θα συνεχίσω γιατί δεν ξεχνώ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή της στο Ρ
ride 98.6, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σχολίασε την Πέμπτη (9/2) την πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Το σχετικό ηχητικό απόσπασμα παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας». Η γνωστή ηθοποιός τόνισε:

«Χθες ήταν μια πολύ μεγάλη μέρα. Βγήκε η απόφαση στη δίκη Φιλιππίδη, ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη διαδικασία. Αυτό που θέλω να πω εγώ σε σχέση με την απόφαση είναι ότι, αν νομίζει ο κόσμος εκεί έξω ότι υπάρχει χαρά για τις κακές στιγμές άλλων ανθρώπων, είναι λάθος. Δεν συμβαίνει τέτοιο πράγμα.

Στόχος πάντα για μένα - και θα μιλήσω μόνο προσωπικά - ήταν ο παραδειγματισμός και να σταματήσει η κακοποιητική δράση συγκεκριμένων ανθρώπων. Στη συγκεκριμένη περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη, θέλω να ανοίξω την αγκαλιά μου και να βάλω μέσα την πρώτη καταγγέλλουσα, γιατί νιώθω ότι αυτό το κoρίτσι δεν δικαιώθηκε προσωπικά.

Αυτό έχω να πω για αρχή και θα συνεχίσω γιατί δεν ξεχνώ. Αυτό είναι το θέμα με μένα. Δεν ξεχνώ και μπορώ να γίνω πάρα πολύ σκληρή, κυρίως με όλους αυτούς τους ανθρώπους που, μέχρι να βγει αυτή η απόφαση, έριξαν λάσπη σε όλες μας, λέγοντας ατάκες όπως... "Όταν θα αθωωθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, πού θα τρέξουν να κρυφτούν όλες αυτές"...».