Breaking News

Σόλων Τσούνης: «Τη σεβαστήκαμε την απόφαση του καναλιού, έχω την αίσθηση ότι η σειρά θα επανέλθει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» παραχώρησε ο Σόλων Τσούνης. Ο γνωστός ηθοποιός είπε στον Δημήτρη Μηλιόγλου, ο οποίος τον συνάντησε στο Θέατρο Άνεσις:

«Πρωταγωνιστώ στην παράσταση "Το Στρίψιμο της Βίδας", ένα έργο του Χένρι Τζέιμς. Στη δικιά μας θεατρική διασκευή, η μετάφραση είναι του Δημοσθένη Παπαδόπουλου. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Δημήτρης Δεγαΐτης. Παίζουμε εγώ και η  Ναταλία Δήμου.

Ο Alpha αποφάσισε να σταματήσει τη σειρά "Το σόι σου". Τη σεβαστήκαμε την απόφαση. Έχω την αίσθηση ότι, κάποια στιγμή, θα... ξαναγίνει.

Στους "Παγιδευμένους" δεν είμαι κακός, αλλά σίγουρα δεν υποδύομαι και τον πιο ηθικό άνθρωπο. Η σειρά πάει καλά. Δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση, αλλά έχω καλό προαίσθημα ότι θα συνεχίσει και του χρόνου.

Μου έχουν κάνει προτάσεις και για το Survivor και για το J2US. Επίσης, δέχτηκα προτάσεις για παρουσίαση και για να είμαι σε πάνελ. Θα παρουσίαζα εκπομπή αν μου ταίριαζε το κόνσεπτ, δηλαδή αν είχε να κάνει με ζωγραφική και τέχνες γενικότερα.

Στην ταινία "Νήσος" υποδυόμουν ένα παιδί που κακoποιείται από τον πατέρα του. Ο ρόλος μου είχε ανταπόκριση σε ανθρώπους, που είχαν βιώσει παρόμοιες καταστάσεις. Είχα λάβει πολλά μηνύματα εκείνη την περίοδο. Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση και ήταν συγκινητικό».