Breaking News

Survivor - Αφροδίτη: «Νιώθω σαν παράσιτο στην ομάδα μου» - Εύη: «Καλύπτουμε μια υπερτοξική προσωπικότητα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην ομάδα των Μαχητών του Survivor All Star, η Εύη Σαλταφερίδου εξέφρασε τον προβληματισμό της για τον Τάκη Καραγκούνια. Ξέσπασε σε κλάματα η  Αφροδίτη Σκαφίδα των Διασήμων.

Σε δηλώσεις της στην κάμερα της παραγωγής, η Εύη Σαλταφερίδου είπε για τον Τάκη Καραγκούνια:

«Για τον Τάκη έχω εκφράσει και στον ίδιο και στην ομάδα μου την άποψή μου γι' αυτά που λέει... Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο μπερδεμένος ο λόγος του. Αυτό που με προβληματίζει τελευταία είναι ότι έχει γαντζωθεί επάνω στον Κωνσταντίνο Βασάλο γιατί ξέρει ότι έχει διαφορετικό χιούμορ, κάνει τον χαβαλέ του και πουλάει. Ξέρει ότι δεν τον παίρνει και πολύ να του απαντά. Οπότε ό,τι και να του πει ο Κωνσταντίνος γελάει και το παίρνει στο χαλαρό ενώ αν το πει η Στέλλα θα την πάρει και θα τη σηκώσει.

Το αποτέλεσμα είναι να αγκαλιάζουμε και να καλύπτουμε μία υπερτοξική προσωπικότητα... Για ποιο λόγο; Για να γελάμε; Ούτε να γελάμε πρέπει, ούτε να καλύπτουμε τον χαρακτήρα. Ο καθένας είναι αυτό που είναι. Εφόσον είσαι αυτός ο χαρακτήρας, μην αλλάζεις για να φανείς αρεστός. Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα...».


Η Αφροδίτη Σκαφίδα έκανε λόγο για αποκλεισμό της από μια υποομάδα, που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα των Διασήμων. Συγκεκριμένα είπε στην κάμερα:

«Τον τελευταίο καιρό νιώθω σαν παράσιτο στην ομάδα μου. Ξεκίνησε από ένα συγκεκριμένο άτομο, όταν ο Κορόμι με τον Σάκη έφτιαξαν ένα συγκεκριμένο σημείο, στο οποίο βλέπουν το ποτάμι, όπου δέχονται μόνο τη Σταυρούλα και την Ελένη και τον Μάριο με τον Στέλιο.

Την πρώτη φορά ο Γιώργος μου είπε "Απαγορεύεται να κάτσεις εδώ πέρα". Δεν έδωσα σημασία, αλλά με ενόχλησε γιατί κατάλαβα πως υπάρχει αρνητική ενέργεια. Την επόμενη ημέρα υπήρχε ένα σχοινί και ο Κορόμι μου λέει "Υπάρχουν διόδια κι όποιος θέλει να περάσει, πρέπει να έχει πάρει άδεια". Το αποκορύφωμα ήταν χθες, που μου είπε "Τι έγινε; Δεν κάνεις παρέα πια με τους άλλους; Με τον Στάθη, τον Νίκο και τον Σπύρο". Του λέω "Εγώ κάνω παρέα με όλους και είναι στο μυαλό σου". Εκεί λίγο ηρέμησε.

Το χειρότερο από όλα ήταν ότι μοίραζαν καρύδες μεταξύ τους. Τις έτρωγαν επιδεικτικά μπροστά μου, χωρίς να τις μοιράζονται... Έφυγα με ένα τσεκούρι μόνη μου στο δάσος κι έψαχνα καρύδες γιατί δεν έχω ανάγκη κανένα να με ταΐσει.... Μπορώ να πάω και μόνη μου για ψάρεμα... Δεν του έχω κάνει κάτι, νιώθω ότι υπάρχει μια έχθρα απέναντί μου και δεν ξέρω το λόγο...».

Στη συνέχεια η Αφροδίτη πήγε στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Στάθη Σχίζα και ξέσπασε σε κλάματα, με τους συμπαίκτες της να προσπαθούν να την ηρεμήσουν. Η ένταση στους Κόκκινους συνεχίστηκε και πριν την έναρξη του αγωνίσματος.