Breaking News

Survivor - Λιανός: «Η Ελευθερία μπήκε με σκοπό να μην πει τίποτα, έγινε κάτι που ήταν άβολο» - Ο διάλογος Μάριου και Ευρυδίκης (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το πρωί της Δευτέρας (20/2), ο Γιώργος Λιανός μίλησε από τον Άγιο Δομίνικο στη ραδιοφωνική εκπομπή του στον Sfera 102.2. Το σχετικό ηχητικό απόσπασμα παρουσίασε η εκπομπή «Πρωινό μας». Ο παρουσιαστής του Survivor All Star είπε για τον χθεσινοβραδινό καβγά μεταξύ Ελευθερίας Ελευθερίου και Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη:

«Η Ελευθερία μπήκε με σκοπό να μην πει τίποτα, να είναι λιγάκι υπεράνω. Δεν ξέρω αν τον θέλει, εγώ έχω ακούσει ότι αυτή η σχέση ήταν on - off. Από ό,τι είπαν τα παιδιά, τα αίματα άναψαν λόγω της κουβέντας.

Για μένα, το χειρίστηκε πολύ ψύχραιμα ο Μάριος. Εντάξει, του ήρθε... ήταν αρκετές ώρες στην παραλία και δεν είχε ειπωθεί κάτι. Από ό,τι ξέρω, έγινε κάποια κουβέντα μεταξύ τους το βράδυ, αλλά δεν υπήρχε κάμερα. Δηλαδή, έγινε κάτι μεταξύ τους, που ήταν λιγάκι άβολο. Πήγε ο Μάριος να την προσεγγίσει και να της πιάσει συζήτηση, αλλά η Ελευθερία του έκοψε την κουβέντα και πήγαν για ύπνο.

Η Ελευθερία είπε στο συμβούλιο ότι θέλει να κάνουν κάποια κουβέντα μεταξύ τους. Έχω την αίσθηση ότι θα ηρεμήσουν τα πράγματα, δηλαδή... μην τα βρούνε κιόλας...

Η διορία για να μπουν κι άλλοι παίκτες είναι μέχρι τέλη Φεβρουαρίου. Αλλά και να μπουν νέοι παίκτες δε θα είναι μεγάλος αριθμός».


Νωρίτερα, ο Νίκος Παρτσώλης αποκάλυψε στο «Πρωινό μας» τον διάλογο που είχαν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου:

Μάριος: Ποιο είναι το πιο καuτό θέμα που συζητήθηκε στην Ελλάδα; Αυτό με τα κινητά Ασημίνας - Δαλάκα;

Ευρυδίκη: Ούτε καν. Το δικό σου θέμα ήταν, το εpωτικό σου με την Καρολίνα.

Μάριος: Φαντάζομαι την καημένη τη γ...

Ευρυδίκη: Εσένα γ... όλοι, μόλις έδειξαν τα πλάνα στην καλύβα.

Μάριος: Έδειξαν τα πλάνα από το drone;

Ευρυδίκη: Φυσικά και τα είδαμε! Τα είδαμε όλα Μάριε.

Μάριος: Εντάξει, δεν είδατε και τίποτα. Δεν έγινε κάτι, δεν ήταν τίποτα!

Ευρυδίκη: Τι δεν ήταν ρε; Ήσουν μόλις μία εβδομάδα μέσα και δεν μπόρεσες να κρατήσεις τις ορέξεις σου; Είναι δυνατόν;