Breaking News

Survivor - Γ. Λιανός: «Αποβλήθηκαν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα» - Οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χαμός έγινε στο πολυαναμενόμενο συμβούλιο του Survivor All Star, στο επεισόδιο της Τρίτης (31/1). Αποβλήθηκαν η 
Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα.

Αρχικά, ο Νίκος Μπάρτζης πέταξε... «βόμβα». Συγκεκριμένα είπε: «Έπιασα μέσα στο δάσος άνθρωπο με κινητό, σας το λέω να το ξέρετε. Ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου». 

Ο Τάκης Καραγκούνιας ξέσπασε, η Ασημίνα προσπάθησε να δικαιολογηθεί, ωστόσο οι υπόλοιποι παίκτες δεν φάνηκε να την πιστεύουν. Οι Μαχητές αποχώρησαν από το συμβούλιο, ενώ το ίδιο έκαναν και οι Διάσημοι.

Στη συνέχεια, έξω από το χώρο του συμβουλίου, ο Νίκος Μπάρτζης ανέφερε ότι μαζί με την Ασημίνα ήταν και η Κατερίνα Δαλάκα.

Το συμβούλιο διακόπηκε και ακολούθησε νέο έκτακτο συμβούλιο, στο οποίο απουσίαζαν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα.

Ο  Νίκος Μπάρτζης εξήγησε: «Είδα την Ασημίνα να κρατάει κινητό και τη Δαλάκα να κρατάει τσιγάρα. Δεν με νοιάζουν τα τσιγάρα, αλλά το κινητό. Μαζί τους ήταν και ένας ντόπιος».

Κατόπιν, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε: «Κάναμε έρευνα, ήρθαμε σε επαφή με αρκετά άτομα και είμαι σε θέση να σας πω ότι ο ισχυρισμός του Νίκου Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε. Βρήκαμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος έδωσε το κινητό του στην Ασημίνα και στην Κατερίνα. Αφού αυτός ο ισχυρισμός επιβεβαιώθηκε, πήραμε την απόφασή μας: η Ασημίνα και η Κατερίνα είναι πλέον εκτός Survivor. Είναι μία δυσάρεστη εξέλιξη, αλλά οι κανόνες υπάρχουν εδώ για να τηρούνται».

Να σημειωθεί ότι συμπληρώθηκε και το «παζλ» των υποψηφίων προς αποχώρηση. Υποψήφιοι ήταν ήδη ο Κρις Σταμούλης, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και η Εύη Σαλταφερίδου, όλοι από την ομάδα των Μαχητών.

Οι Μαχητές, που έχασαν και στο τρίτο αγώνισμα ασυλίας, ψήφισαν ως τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση τη Ρία Κολοβού.

Δείτε τα βίντεο.