Breaking News

Survivor: Οι δύο νέοι παίκτες και η έκρηξη της Ελευθερίας - «Ο Μάριος είχε σχέση και με τρίτη κοπέλα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δύο νέοι παίκτες ενσωματώθηκαν στις δύο ομάδες, στο επεισόδιο του Survivor All Star της Κυριακής (26/2).

Ο Γιωρίκας Πιλίδης μπήκε στην ομάδα των Μαχητών, ενώ η Νικολέτα Μαυρίδη θα αγωνίζεται με τους Διάσημους.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μία εβδομάδα είχαν μπει έξι νέοι παίκτες: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Ελευθερία Ελευθερίου και η Χριστίνα Κεφαλά μπήκαν στην ομάδα των Διασήμων ενώ ο Νικόλας Αγόρου, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και η Τζο Μαριδάκη στην ομάδα των Μαχητών.

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις της στην κάμερα της παραγωγής, η Ελευθερία Ελευθερίου «έκαψε» τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, κάνοντας λόγο για σχέση και με τρίτη κοπέλα, εκτός από την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

«Έχουν ακουστεί διάφορα για κάποιες κοπέλες και τον Μάριο και πήγα και τον ρώτησα αν ισχύει. Εν μέρει μου το παραδέχτηκε και μου είπε ότι δεν θα απολογηθεί για πράγματα που έκανε στα 16 του. Δεν έχει να κάνει με τα 16 σου, έχει να κάνει με κoρίτσι που ήταν στο Survivor. Τα έχω μάθει από όλους αυτούς τους καλοπροαίρετους, όταν έγινε το περιστατικό με την Καρολίνα. Θέλω να βάλω τελεία αλλά δεν μπαίνει η τελεία γιατί το κρατάει εκεί, το "μπριζώνει" και με αδειάζει», είπε χαρακτηριστικά.

Στην τρίτη κοπέλα αναφέρθηκε σε δηλώσεις της και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία σημείωσε: «Έλα Χριστέ και Παναγία μου, μας βγήκε ο Μάριος Πρίαμος… Μάνθος Φουστάνος! Πιατάκι, πιατάκι θα πηγαίνω από αύριο στη ζούγκλα να μη μου έρθει από πουθενά! Και με την Καρολίνα και με την (μπιπ) και με την Ελευθερία! Μπράβο ταπεραμέντο, μπράβο σeξουαλικότητα! Τι να πω Παναγία μου. Παίρνω το πιατάκι μου και φεύγω».

Δείτε τα βίντεο.