Breaking News

Survivor: Οι Μαχητές αποχώρησαν από το αγώνισμα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor All Star της Πέμπτης (2/2), το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό δεν ολοκληρώθηκε, καθώς οι Μαχητές αρνήθηκαν να συνεχίσουν να αγωνίζονται.

Ο Γιώργος Λιανός είπε στους παίκτες των δύο ομάδων: «Το σκορ είναι 8-6 υπέρ των Μαχητών, οι οποίοι δεν δέχονται να κάνουν τα τελευταία ματσαρίσματα. Για να αναφέρω όλα τα γεγονότα, υπάρχουν αρκετοί τραυματίες και από τις δύο ομάδες...».

Ο Ηλίας Γκότσης των Μαχητών τόνισε: «Η αντίπαλη ομάδα παρουσίασε πολλούς τραυματισμούς. Θεωρώ ότι είναι άσχημο να αμφισβητείς έναν τραυματισμό, αλλά είναι και άσχημο να προσποιείσαι και κάποιον τραυματισμό».  

O Ηλίας Μπόγδανος πρόσθεσε: «Οι παίκτες που δεν κατάφεραν να φέρουν πόντο σήμερα, τέθηκαν εκτός αγωνίσματος και είναι διαθέσιμοι μόνο παίκτες που είχαν καλή απόδοση. Εμείς το θεωρήσαμε ότι δεν είναι τυχαίο...».

Μετά από έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, οι Μαχητές αποχώρησαν εκνευρισμένοι, παραχωρώντας το έπαθλο φαγητού στους Διάσημους. Ωστόσο και... οι Διάσημοι αρνήθηκαν να απολαύσουν το φαγητό.

Δείτε τα βίντεο.