Breaking News

Survivor: «Ψήφισα τον Μάριο Πρίαμο γιατί όλη τη νύχτα η Ελευθερία Ελευθερίου έκλαιγε στην αγκαλιά μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η ψηφοφορία στο προηγούμενο συμβούλιο συζητήθηκε στην κόκκινη ομάδα, στο επεισόδιο της Δευτέρας (20/2) του Survivor All Star, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να αναφέρει ότι ψήφισε τον Μάριο Πρίαμο γιατί η Ελευθερία Ελευθερίου έκλαιγε όλο το βράδυ. Συγκεκριμένα, είπε στους συμπαίκτες της:

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πήρες τόσες ψήφους εσύ (σ.σ. Αφροδίτη Σκαφίδα) και δεν πήρε ούτε μια ψήφο η Ελένη Χαμπέρη. Πάμε στον ενάμιση μήνα κι η Ελένη δεν έχει ψηφιστεί ποτέ. Μπορείτε να μου το εξηγήσετε πώς γίνεται αυτό;.

Εγώ τον ψήφισα (σ.σ. τον Μάριο Πρίαμο) παιδιά και να σας πω γιατί; Γιατί όλη τη νύχτα είχα μια Ελευθερία να κλαίει στην αγκαλιά μου. Όλο αυτό μας αποσυντόνισε σαν ομάδα, είναι δικά τους θέματα τι θα κάνουν και δεν με αφορούν.

Όταν ζητήθηκε η άποψή μου τοποθετήθηκα, αλλά όταν έρχεσαι και βλέπεις  αυτόν τον άνθρωπο να υποφέρει - και δεν είναι θέμα αντρίκιο, είναι θέμα ανθρώπινο - δεν παίρνεις το μαχαίρι στην πληγή, που πονά εκείνη την ώρα η Ελευθερία και η κάθε Ελευθερία και το κάνεις έτσι... Κάνεις λίγο κάλμα, ζητάς και μια συγγνώμη και τέλος. Δεν κοιτάς να το φτάσεις στα άκρα, να γίνει όλη αυτή η βόμβα και μετά να ζητήσεις... να πει "απολογούμαι"».