Breaking News

Τα δάκρυα της Adele σε συναυλία της στο Λας Βέγκας - «Λυπάμαι πολύ για την απώλειά σου» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Adele ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια πρόσφατης συναυλίας της που παραχώρησε στο Λας Βέγκας.

Η 34χρονη βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, στιχουργός και συνθέτης συγκινήθηκε όταν είδε έναν θαμώνα της συναυλίας της να κρατά το κινητό του τηλέφωνο ψηλά, προσπαθώντας απεγνωσμένα να της δείξει μια φωτογραφία της εκλιπούσας συζύγου του.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η συναυλία πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 27 Ιανουαρίου, στο Colosseum At Caesars Palace.

Η τραγουδίστρια περπατούσε ανάμεσα στους θεατές, ερμηνεύοντας το "When We Were Young", όταν είδε έναν άνδρα να δείχνει μια φωτογραφία στο κινητό του.

Αφού είδε τη φωτογραφία από κοντά, η Adele προσπάθησε συγκινημένη να συνεχίσει με την ερμηνεία της στο τραγούδι "Someone Like You", το οποίο αφιέρωσε στον θαμώνα.


Μετά το τραγούδι, η Adele ανέφερε: «Εύχομαι να μπορούσατε να δείτε αυτό που βλέπω. Ξέρω ότι μιλάω με λίγους ανθρώπους κάθε βράδυ, αλλά μετά βλέπω απλώς μικρές ιστορίες να συμβαίνουν. Ήταν ένας άντρας, ήταν απλώς εκεί, κρατώντας το τηλέφωνό του ψηλά. Νομίζω ότι είναι η γυναίκα του στο τηλέφωνο και δεν νομίζω ότι είναι εδώ... αυτό με συγκίνησε πραγματικά... Λυπάμαι πολύ για την απώλειά σου και δεν είχα συνειδητοποιήσει τι μου έδειχνες μέχρι που ήρθα εκεί».


Να σημειωθεί ότι η Adele είχε χωρίσει τον Απρίλιο του 2019 από τον Simon Konecki, με τον οποίο απέκτησε το 2012 τον μικρό Angelo. Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2021 και το ζευγάρι μοιράζεται την επιμέλεια του Angelo. Από τις αρχές του 2021, η Adele είναι ζευγάρι με τον 41χρονο αθλητικό ατζέντη, Rich Paul.