Breaking News

«The Voice»: Ολοκληρώθηκαν τα Battles - Οι διαγωνιζόμενοι που προκρίθηκαν στα Lives (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου ολοκληρώθηκαν 
τα Battles του «The Voice of Greece». Θα ακολουθήσουν τα Lives, όπου ο κάθε coach θα έχει 7 διαγωνιζόμενους στην ομάδα του.

Κατά τη διάρκεια των Battles, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε τη βοήθεια της Josephine, ο Πάνος Μουζουράκης του Στέφανου Κορκολή, η Έλενα Παπαρίζου του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου και ο Σάκης Ρουβάς της Έλλης Κοκκίνου

Στο δεύτερο και τελευταίο Battle, οι τηλεθεατές απόλαυσαν τον Πάνο Μουζουράκη σε μία ιδιαίτερη μουσική συνύπαρξη με τον Στέφανο Κορκολή σε συνθέσεις του ίδιου. Μαζί τους και η Σοφία Μανουσάκη.


Επίσης, ο Σάκης Ρουβάς υποδέχθηκε στη σκηνή την Έλλη Κοκκίνου, σε ένα συναρπαστικό medley δικών τους επιτυχιών, με μία πινελιά από... Grease.


Στα Battles, ο κάθε coach είχε στην ομάδα του δώδεκα τραγουδιστές, οι οποίοι ανέβηκαν στη σκηνή σε δυάδες και δημιούργησαν μεγάλα διλήμματα στους μέντορές τους.

Οι διαγωνιζόμενοι που προκρίθηκαν στα Lives (με έντονα γράμματα όσοι προκρίθηκαν από το 2ο Battle):

• Ομάδα Αργυρού: Dodona, Δέσποινα Κατσιαδράμη, Χριστομανώλης Σεγγούνας, Μωυσής Παπαμωυσέως, Ζαφείρης Παρασχάκης, Διονύσης Τρενταφίλι και Σταυρούλα Δημητροπούλου (την "έκλεψε" από την ομάδα του Σ. Ρουβά).

• Ομάδα Μουζουράκη: Μαρία Κατηρτζίδου, Μαρία Σακελλάρη, Μαντώ Μαυροειδή, Εβίτα Θεοδωροπούλου, Μάρω Μαγγανιάρη, Άννυ Γαλάνη και Δήμητρα Κωνσταντοπούλου (την "έκλεψε" από την ομάδα του Κ. Αργυρού).

• Ομάδα Παπαρίζου: Λεύκος, Στάθης Μπαλάφας, Σίσσυ Πολυδώρου, Celina Michael (την "έκλεψε" από την ομάδα του Κ. Αργυρού), Θεοδώρα Μουρατίδου, Julio Imeri και Λάζαρος Κατσίπης.

• Ομάδα Ρουβά: Γιάννης Τσαρσιταλίδης, Εύη Κοκκόλη, Ελένη Παπαδοπούλου, Μαρία Αυξέντη (την "έκλεψε" από την ομάδα της Ε. Παπαρίζου), Κάτια Σαμαντζή, José Manuel Arrieta Duarte και Λάμπρος Τσιαπούτας.

Δείτε στην playlist, που ακολουθεί, τις ερμηνείες των διαγωνιζόμενων στο δεύτερο και τελευταίο Battle.