Breaking News

Β. Κουρούπη για τη διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της: «Βλέπω έναν συντηρητισμό σε πολλά θέματα που με σοκάρει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στη 1» ήταν η Βαλέρια Κουρούπη, η οποία μίλησε για τα επαγγελματικά της και την προσωπική της ζωή.

Η Βαλέρια Κουρούπη είχε παντρευτεί το 2002 με τον τραγουδιστή Νίκο Ξύδη (γιο της Ελένης Βιτάλη), με τον οποίο απέκτησε έναν γιο. Οι δυο τους χώρισαν μέσα στο 2019, ωστόσο διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Πριν λίγο καιρό η όμορφη ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι ο νυν σύντροφός της είναι πολύ μικρότερος σε ηλικία. Μετά από σχετική ερώτηση, η Βαλέρια Κουρούπη τόνισε:

«Ένας ρατσισμός υπάρχει παντού... Εγώ δεν έχω υποστεί ρατσισμό σχετικά με τη διαφορά ηλικίας που έχω με τον σύντροφό μου. Ένας λόγος που μίλησα ανοιχτά είναι επειδή βλέπω αυτό το ρατσισμό γύρω μου... Με στενοχωρεί αυτή η υποκρισία, που λέμε ότι έχουμε εξελιχθεί σαν κοινωνία. Είναι 2023 και βλέπω έναν συντηρητισμό κατάφωρο σε πολλά θέματα, που με σοκάρει». 

Και πρόσθεσε: «Το σινάφι μου θα ήθελα πολύ να μην έχει τέτοια κωλύματα. Θα ήθελα οι καλλιτέχνες - συμβαίνει σε κάποιους ανθρώπους - να είναι πιο μπροστά και να οδηγούν την κοινωνία όπως συνέβαινε ανά τους αιώνες. Από κοινωνικά και πολιτικά θέματα μέχρι οικογένειας και σχέσεων, θα ήθελα οι καλλιτέχνες να είμαστε ένας φάρος και να οδηγούμε τον κόσμο προς το φως... Εάν είμαστε συντηρητικοί κι εμείς, κρατάμε πίσω, κρίνουμε και είμαστε και ρατσιστές... νομίζω ότι πάμε πάρα πολύ άσχημα...».

Δείτε τη συνέντευξη.