Breaking News

Χάρης Ρώμας: «Ο Μπέζος μου έλεγε… Σταμάτα να αγκαλιάζεσαι με τον κόσμο, δεν είναι κομμάτι της δουλειάς μας αυτό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για τη ζωή του και την καριέρα του, ενώ αναφέρθηκε και στο νέο «ρόλο» της ζωής του, ως υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Μου αρέσει η αυτοδιοίκηση. Μου αρέσει αυτή η επαφή με τον κόσμο και το κάνω χωρίς κανένα θεατρινισμό... Ήμουν και πριν, το ξέρουν και οι συνάδελφοί μου. Ήμουν αυτός που ο Μπέζος του έλεγε πάντα "Αγαπητέ σταμάτα να αγκαλιάζεσαι με τον κόσμο, δεν είναι κομμάτι της δουλειάς μας αυτό"».

Και πρόσθεσε: «Παρότι λοιδορούμαι από μια μερίδα ανθρώπων, που αισθάνονται ανταγωνιστικά, από την άλλη μεριά εισπράττω μεγάλη αγάπη από πάρα πολύ κόσμο και αυτό είναι μια ανταμοιβή».

«Θα σου πω και κάτι για τις λοιδορίες γιατί θέλω να το κλείσω αυτό και ας λένε για τον επικίνδυνο και γι' αυτόν που έχει δυναμική για να αλλάξει τα πράγματα. Δεν μου αρέσουν οι παροιμίες γιατί ανατρέπονται, αλλά η μόνη παροιμία που πιστεύω πραγματικά είναι το "καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται". Αν είσαι καθαρός, είσαι πραγματικά και δεν αισθάνομαι κανένα φόβο» τόνισε ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.