Breaking News

«After Dark» με Δέσποινα Τσούτσα, Μιχάλη Πανάδη και Βίκυ Χατζηβασιλείου (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Απόψε, Κυριακή 12 Μαρτίου τα μεσάνυχτα, στο OPEN, σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, o Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο «After Dark» τη Δέσποινα Τσούτσα και τον Μιχάλη Πανάδη, από τη νέα γενιά των ηθοποιών μας, αλλά και την πάντα εντυπωσιακή Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η Δέσποινα Τσούτσα και ο Μιχάλης Πανάδης μιλούν για το πώς αποφάσισαν να ασχοληθούν με την υποκριτική, για τη σειρά στην οποία συμμετέχουν τη φετινή σεζόν, ενώ ξεκαθαρίζουν αν είναι ζευγάρι ή όχι στη ζωή! 

Ο Θέμης, για τη συνέχεια, έχει ετοιμάσει απίθανες εκπλήξεις για τους καλεσμένους του και τους προκαλεί να παίξουν το παιχνίδι «Δώσε Ρεσιτάλ». 

Οι δύο ηθοποιοί θα μπουν λίγο αργότερα στο εξομολογητήριο και θα απαντήσουν σε «πικάvτικες» ερωτήσεις:  Η Δέσποινα αποκαλύπτει ποιο είναι το χειρότερο σχόλιο που έχει δεχτεί στα social media, αλλά και πoια από τις συμπρωταγωνίστριές της από τη σειρά θα εξαφάνιζε αν είχε στα χέρια της ένα μαγικό ραβδί! Ο Μιχάλης από την άλλη εξομολογείται τους ψυχαναγκασμούς του, αλλά και το γεγονός ότι έχει υπάρξει άπιστος σε σχέση του, για λόγους εκδίκησης. 

Η βραδιά θα συνεχιστεί με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία μιλάει για την αυτοβελτίωση και την αυτογνωσία, τα βιβλία της, τα σεμινάρια που πραγματοποιεί και το πόσο αυτά βοηθούν άμεσα τον κόσμο. Ποιο μεγάλο γεγονός της ζωής της στάθηκε αφορμή γι’ αυτή τη στροφή στην καριέρα της; 

Ακόμα, μιλάει για το «Πάμε Πακέτο» για το οποίο στεναχωρήθηκε πολύ όταν έκλεισε ο κύκλος του, για τις πισώπλατες μαχαιριές που δέχτηκε στην καριέρα της, αλλά και για τη συνεργασία της με τον ANT1 που δεν προχώρησε. 

Μια έκπληξη περιμένει τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και δεν είναι άλλη από το παιχνίδι «Δάγκωσε τη γλώσσα σου», όπου ο Θέμης την προκαλεί να σχολιάσει πρόσωπα από το χώρο της τηλεόρασης. 

Στην παρέα μπαίνει η φίλη της και ερμηνεύτρια Άρτεμις Ματαφιά και οι δυο μαζί μας τραγουδούν «a cappella». Για το τέλος, σειρά έχει το εξομολογητήριο, όπου η Βίκυ Χατζηβασιλείου κάνει μεγάλες αποκαλύψεις! Πόσο ειλικρινής θα είναι άραγε;