Breaking News

Αλλάζουν όλα στο Survivor: Οι δύο νέες ομάδες (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανατρέπονται τα δεδομένα στο Survivor All Star, καθώς - σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό μας» - στο επεισόδιο της Κυριακής (26/3) θα αλλάξουν οι συνθέσεις των δύο ομάδων.

Ο Νίκος Παρτσώλης είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του ΣΚΑΪ: «Αυτό θα το δούμε την Κυριακή. Θα τους καλέσει ο Γιώργος Λιανός σε ένα έκτακτο συμβούλιο, χωρίς οι παίκτες να γνωρίζουν... Θα είναι απολαυστική η αντίδρασή τους όταν θα τους ανακοινώσει το λόγο που γίνεται το συμβούλιο κι ακόμα απολαυστικότερη η αντίδρασή τους όταν θα δουν σε ποια ομάδα έχει μπει ο καθένας».

Ο Σάκης Κατσούλης και η σύντροφός του Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα βρεθούν στην ίδια ομάδα, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνύπαρξη Ηλία Γκότση και Σπύρου Μαρτίκα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη, οι συνθέσεις των δύο νέων ομάδων θα είναι οι εξής:

Κόκκινοι: Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπόγδανος, Τάκης Καραγκούνιας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Στέλιος Χανταμπάκης, Γιώργος Κόρομι, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Εύη Σαλταφερίδου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και Κωνσταντίνος Βασάλος.

Μπλε: Ηλίας Γκότσης, Σπύρος Μαρτίκας, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Νίκος Μπάρτζης, Μελίνα Μεταξά, Γιωρίκας Πιλίδης, Ελένη Χαμπέρη, Νικόλας Αγόρου, Ελευθερία Ελευθερίου, Στέλλα Ανδρεάδου, Γιώργος Ασημακόπουλος και Ρία Κολοβού.

Δείτε το βίντεο.