Breaking News

Εκτός MasterChef ο Παναγιώτης Αυγενικός, επέστρεψε η Μαρία Μπέη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του MasterChef της Τρίτης (28/2), επέστρεψε η Μαρία Μπέη, η οποία συμμετείχε το 2020 στο ριάλιτι μαγειρικής.

Επτά υποψήφιοι προς αποχώρηση διεκδίκησαν την παραμονή τους στο MasterChef, καθώς στο προηγούμενο επεισόδιο το Mystery Box δυσκόλεψε τους παίκτες.

Η Μαρία Ματσούκαρου, ο Παύλος Λούλης, ο Παναγιώτης Αυγενικός, ο Σταύρος Παπαδόπουλος, ο Βαγγέλης Φυλακτάκης, η Σέβα Λογοθέτη και ο Θεόδωρος Γαλάνης φόρεσαν τις μαύρες ποδιές τους και αιφνιδιάστηκαν με τη δοκιμασία αποχώρησης, καθώς δεν υπήρχε πιάτο για να αντιγράψουν, αλλά μαύρα κουτιά με τα... υλικά του Mystery Box. Στη διάθεσή τους είχαν 45 λεπτά.


Οι κριτές θεώρησαν ότι την πιο αδύναμη προσπάθεια είχε ο Παναγιώτης Αυγενικός, ο οποίος είχε ακόμα μία ευκαιρία να παραμείνει.


Ο Παναγιώτης Αυγενικός κλήθηκε να αντιμετωπίσει σε νέα μονομαχία μία παλιότερη παίκτρια και συγκεκριμένα τη Μαρία Μπέη, η οποία συμμετείχε το 2020 στο MasterChef 4.


Στη νέα μαγειρική μάχη, τη μεγαλύτερη βαθμολογία συγκέντρωσε η Μαρία Μπέη, η οποία επέστρεψε στο MasterChef. Από το ριάλιτι μαγειρικής αποχώρησε ο Παναγιώτης Αυγενικός.
 

Να σημειωθεί ότι η Μαρία Μπέη συμμετείχε στο MasterChef 4 μαζί με τον Ηλία Κιαζόλι, ο οποίος επέστρεψε, επίσης, πριν λίγες ημέρες στον διαγωνισμό. Οι δύο παίκτες είχαν κόντρα μεταξύ τους και η συνέχεια προμηνύεται εκρηκτική...