Breaking News

Έλενα Φερεντίνου: «Σε τι κόσμο έφερα αυτό το παιδί, σε ποια χώρα είχε την ατυχία να γεννηθεί;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία ανάρτηση για το γιο της έκανε η Έλενα Φερεντίνου, με αφορμή το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Τον περασμένο χρόνο και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2022 είχε γίνει γνωστό ότι ο Νίκος Καρβέλας και η Έλενα Φερεντίνου καλωσόρισαν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. 

Ο Νίκος Καρβέλας είχε ήδη δύο παιδιά: τη Σοφία, που απέκτησε με την Άννα Βίσση και τον Ανδρέα, που απέκτησε με την Αννίτα Πάνια.

Πριν από λίγες ημέρες, η μουσικός και σύντροφος του γνωστού μουσικοσυνθέτη και τραγουδιστή ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο, που δείχνει το γιο της να παίζει πιάνο. Στη λεζάντα έγραψε:

«Κοιτάζω το γιο μου να κρατιέται από το πιάνο προσπαθώντας να παίξει και να κάνει τα πρώτα του βήματα. Αντί να χαίρομαι, όμως, αισθάνομαι ενοχές, φόβο και αναρωτιέμαι. Σε τι κόσμο έφερα αυτό το παιδί; Σε ποια χώρα είχε την ατυχία να γεννηθεί; Πώς θα προχωρήσουν αυτά τα παιδιά στην ζωή τους; Ποιοι ‘’άνθρωποι’’ - λαμόγια κρατάνε την τύχη αυτών των παιδιών στα χέρια τους; Με ποια δημοκρατία; Με ποια θρησκεία; Με ποιο νόμο;

Γι’ αυτά τα παιδιά, που κάνουν σήμερα τα πρώτα τους βήματα, ονειρεύομαι έναν άλλο κόσμο. Έναν κόσμο που δεν θα έχει χώρο η σαπίλα και που κανείς δεν θα διανοηθεί ούτε καν να σκεφτεί να παρανομήσει. Γιατί πολύ απλά θα υπάρχει αυτός ο ΝΟΜΟΣ χωρίς τα ‘’παραθυράκια’’ του που δεν θα το επιτρέπει».