Breaking News

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαστε μέλη της ΕΣΗΕΑ ωστόσο στηρίζουμε τον λόγο της απεργίας»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Λόγω της 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης των δημοσιογράφων - από τις 05.00 το πρωί της Τετάρτης (15/3) έως τις 05.00 το πρωί της Πέμπτης (16/3) -, δε θα προβληθούν τα δελτία ειδήσεων και οι ενημερωτικές εκπομπές.

Το πρωί της Τετάρτης, το «Mega Καλημέρα» βγήκε κανονικά στον «αέρα». Στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκαν ο Θανάσης Πάτρας, η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Γιώργος Κρικοριάν.

«Καλημέρα σας, σήμερα Τετάρτη και μάλιστα εμείς είμαστε ζωντανά, παρά το γεγονός ότι θα έχετε παρατηρήσει από πολύ νωρίς το πρωί ότι δεν έχουν ξεκινήσει οι ενημερωτικές εκπομπές, διότι δε θα προβληθούν λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων», είπε στην έναρξη της εκπομπής η Ελεονώρα Μελέτη.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια εξήγησε στους τηλεθεατές: «Εμείς εδώ είμαστε μαζί σας ζωντανά και θέλω να εξηγήσω και τον λόγο που είμαστε εδώ. Όσοι είμαστε μπροστά στο γυαλί σήμερα, δεν είμαστε μέλη της ΕΣΗΕΑ, με αποτέλεσμα να μην έχουμε δικαίωμα στην απεργία. Παρόλα αυτά, όμως, το ό,τι είμαστε εδώ στη θέση εργασίας μας, στο πόστο μας, για να σας κρατήσουμε συντροφιά, δεν σημαίνει ότι δεν στηρίζουμε τον λόγο για τον οποίο γίνεται αυτή η απεργία. Αυτό είναι αυτονόητο και ξεκάθαρο. Από την άλλη, όμως, οφείλαμε να είμαστε εδώ».