Breaking News

Ελπίδα: «Όταν έφυγε από τη ζωή ο άντρας μου ήταν σαν να μην υπάρχω, πέθανε ξαφνικά στα χέρια μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» την Ελπίδα, η οποία μοιράστηκε στιγμές από τη μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία της, 

Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον τραγουδιστή αδελφό της, Κώστα Καράλη, που τη στήριξε στα πρώτα της βήματα, στην «αποχή» της από τα νυχτερινά μαγαζιά, καθώς και στη συνεργασία της με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Επίσης, μίλησε για τη συμμετοχή της στη Eurovision, ενώ ανέφερε για την περιπέτειά της την εποχή της χούντας: «Στη Χούντα, το 1970, είχα περάσει στρατοδικείο με ποινή φυλάκισης 3 χρόνια με αναστολή επειδή τραγούδησα σε ένα πούλμαν το τραγούδι "Στο περιγιάλι το κρυφό". Είχαμε μια κιθάρα και τραγουδούσαμε. Μας κάρφωσε ο συνοδηγός».

Η Ελπίδα εξομολογήθηκε για την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου: «Δεν ήταν εύκολη η διαχείριση του πράγματος, ήταν σαν να μην υπάρχω ξαφνικά. Γιατί έγινε ξαφνικά, πέθανε στα χέρια μου... Μην λέμε, όμως, τόσο δυσάρεστα πράγματα τώρα και χαλάμε την διάθεση του κόσμου. Αγαπιόμασταν πάρα πολύ και δεν χωρίσαμε ποτέ. Πριν παντρευτούμε, μόνο, κάποιες φορές... πηγαινω-ερχόμασταν».

Και συνέχισε: «Όταν "έφυγε", δεν υπήρχα. Δεν είχα καταλάβει τι είχε συμβεί. Ήμουν τόσο λυπημένη, τόσο στεναχωρημένη, ουσιαστικά όμως μέσα ο οργανισμός μου, που δεν ήθελα τίποτα. Τίποτα δεν μου άρεσε. Παρότι είχα τα παιδιά μου και δυο τρεις καλούς μου φίλους, που μου συμπαραστάθηκαν, είχε χάσει το νόημα η ζωή. Είχα χάσει το ενδιαφέρον μου».

«Σε έναν μήνα, από την ώρα που πέθανε ο άντρας μου, είχα πρόβλημα με την καρδιά μου. Έπαθα οξύ έμφραγμα. Είχα παχύνει κιόλας, είχα αφήσει τον εαυτό μου. Ήταν λίγο περίεργα χρόνια. Ήταν η στεναχώρια, γιατί δεν είχα ούτε πίεση ούτε τίποτα από όλα αυτά και ξαφνικά γέμισα από πράγματα κόντρα... Τώρα είναι όλα καλά δόξα τω Θεώ και είμαι πολύ χαρούμενη με το εγγονάκι μου», πρόσθεσε η Ελπίδα.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.