Breaking News

Γεωργία Καλτσή: «Είχα 1% ζωή, γέμισαν αίμα τα πνευμόνια μου - Ξύπνησα από το κώμα μετά από 24 ημέρες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τη Γεωργία Καλτσή, την όμορφη πρωταθλήτρια ξιφασκίας σε αμαξίδιο, η οποία έκανε και τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική.

Η Γεωργία Καλτσή, που εντυπωσιάζει με τη δύναμη της ψυχής της, μίλησε με ενθουσιασμό για την εμπειρία της ως πρωταγωνίστρια της σειράς «Στα 4», που προβάλλεται στο ΑΝΤ1+.

Μεταξύ άλλων, περιέγραψε τους «αγώνες» ζωής που κατάφερε να κερδίσει και μοιράστηκε τα αισιόδοξα σχέδιά της για το μέλλον. 

Η Γεωργία Καλτσή θυμήθηκε το τραγικό δυστύχημα που άλλαξε τη ζωή της για πάντα, τη «μάχη» που έδωσε με την «ανύπαρκτη» πιθανότητα να επιζήσει και την ημερομηνία που την «κυνηγάει» μέχρι σήμερα. Συγκεκριμένα, είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Όταν έγινε το δυστύχημα στην Κηφισίας, στις 9 Μαρτίου του 2015, ήμασταν όλοι 21 ετών. Ήταν τα γενέθλιά της κολλητής μου, που ήταν η πρώτη που γινόταν 22 ετών.

Στο τροχαίο έχασε τη ζωή του ένας φίλος μου. Από τα τρία κoρίτσια, οι δύο είμαστε με αναπηρία σε αμαξίδιο  και η άλλη είναι υπέρλαμπρη μελλοντική ψυχολόγος.

Εκείνη τη στιγμή ήμουν η μόνη που δεν έχασα τις αισθήσεις μου, αλλά δεν μπορούσα να βοηθήσω γιατί είχα υποστεί μια κάκωση στον νωτιαίο μυελό. Είχα παραλύσει εκείνη τη στιγμή και δεν ένιωθα τον τραυματισμό. Άρχισα να νιώθω ότι δεν αναπνέω σωστά, μετά από κάποιες ώρες που προσπαθούσαν να μας απεγκλωβίσουν. Είχα εσωτερική αιμορραγία κι είχαν σπάσει τα πνευμόνια μου. Είχα 1% ζωή, είναι λίγο... κωμικοτραγικό. Είχα 1% λόγω πνευμόνων, στην πραγματικότητα ανέπνεα από ένα 2ευρω γιατί είχαν γεμίσει αίμα τα πνευμόνια μου. Ανταπεξήλθα σε αυτό, όπως και το σώμα μου λόγω του αθλητισμού. Οι γιατροί με συναρμολόγησαν...

Ξύπνησα μετά από 24 ημέρες από το κώμα. Δεν μου είχε ανακοινωθεί ούτε η παράλυση, ούτε ο χαμός του φίλου μου. Δεν είχα καν τις αισθήσεις μου, οπότε δεν ήξεραν τι χαρακτήρας είμαι για να το διαχειριστούν. Όταν ξύπνησα, πίστευα ότι δεν κουνάω τα πόδια μου λόγω των φαρμάκων. Ήμουν σε άλλη φάση. Όταν μου είπαν ότι έχω κάνει χειρουργείο σπονδυλοδεσίας, συνειδητοποίησα ότι νιώθω τα πόδια μου, αλλά δεν τα ελέγχω. Εκεί έγινε η συζήτηση και μετά μου το ανακοίνωσαν οι γιατροί... Δεν το πήρα βαριά γιατί είδα όλο το χαμό που είχε γίνει και μου ανακοίνωσαν ότι "έφυγε" και ο φίλος μου...».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.