Breaking News

Ιωάννα Μαλέσκου: «Ο γάμος μου θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τον επικείμενο γάμο της, λίγο πριν τον ερχομό της κόρης της, μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Η Ιωάννα Μαλέσκου περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έpωτά της με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά. Το ζευγάρι θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο, με την αναγγελία να έχει ήδη δημοσιευθεί σε εφημερίδα...

«Είμαι ήρεμη και μετράω αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού μου... Δεν κρύβω ότι θα παντρευτώ, απλά είμαι διακριτική σε όλα όσα αφορούν την προσωπική μου ζωή... Ο γάμος μου θα δρομολογηθεί άμεσα και θα γίνει για μας, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ο γάμος θα είναι πολιτικός και όταν με το καλό έρθει το μωράκι, θα γίνει και ο θρησκευτικός. Η εγκυμοσύνη μου κυλάει καλά, προσπαθώ να είμαι όσο πιο ήρεμη γίνεται», είπε η παρουσιάστρια.

Και τόνισε, όταν ρωτήθηκε για το όνομα που θα πάρει η κόρη της: «Υπάρχει ένα όνομα για την κόρη μας, που έχει συναισθηματική αξία για μας, αλλά περιμένουμε να τη δούμε πρώτα και μετά να αποφασίσουμε».

«Δε θα ήθελα να μοιραστώ το πώς έγινε η πρόταση γάμου... Δεν ονειρευόμουν προτάσεις γάμου, αλλά μια ωραία οικογένεια κι έναν άνθρωπο στο πλευρό μου να με στηρίζει», πρόσθεσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Open Weekend».