Breaking News

Κατερίνα Καραβάτου: «Έφυγε από τη ζωή ενώ άκουγε τη φωνή μου από μια τηλεόραση»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην απώλεια της μητέρας της αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καραβάτου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Real Life.

Τον περασμένο Ιανουάριο του 2023, η Κατερίνα Καραβάτου συγκινήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας», όταν μίλησε για το θάνατο της μητέρας της.

Αυτή τη φορά η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την απώλειά της στη Real Life και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη.

• Πρόλαβες να πεις στη μητέρα σου αυτά που ήθελες;

«Ναι, με τη μητέρα μου είχα μία στενή σχέση από πάντα. Αυτό ήταν κάτι που είχε δημιουργήσει εκείνη, οπότε το ακολούθησα και αργότερα. Όταν μεγάλωσα, υπήρξαν τα πάνω και τα κάτω, αλλά έγινε η σχέση πιο ειλικρινής, γιατί μετά της έλεγα και πράγματα που δεν ήταν ωραία.

Νιώθω καλά με τον εαυτό μου και με τον τρόπο που κατάφερα να είμαι δίπλα της όλο αυτό το πολύ άσχημο διάστημα και έτσι δεν έχω κρατήματα μέσα μου ότι "έφυγε" και δεν ήξερε. Αισθάνομαι πολύ καλά που μπόρεσα να μεγαλώσω, να της τα πω και είμαι ευγνώμων που ήταν μαζί μου τόσο πολλά χρόνια.

Η μαμά μου επέλεξε να "φύγει" την ώρα που ήμουν στην εκπομπή στο Mega το Σαββατοκύριακο. Κι αυτό ήταν σημαδιακό. Άκουγε τη φωνή μου από μια τηλεόραση που έπαιζε στο δωμάτιο και έτσι "έφυγε". Επέλεξε να "φύγει" τότε και αυτό το είδα σαν να μου έλεγε: "Κατερίνα προχώρα". Θέλω πάντα να κάνω υπερήφανους και τη μητέρα μου και τον πατέρα μου».