Breaking News

MasterChef: Αποχώρησε ο Νικήτας Φιλιππάκης (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Νικήτας Φιλιππάκης αποχώρησε από το MasterChef, στο επεισόδιο που προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Παρασκευής 24 Μαρτίου.

Μετά την Ομαδική Δοκιμασία στο «Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροσβεστικού Σώματος, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», ήρθε η ώρα για το συμβούλιο της εβδομάδας. 

Οι κριτές ανακοίνωσαν ότι νικήτρια αναδείχθηκε η κόκκινη ομάδα, που είχε αρχηγό των Γιώργο Πορφύρη.  

Οι «Κόκκινοι» έδωσαν ασυλία στον αρχηγό της αντίπαλης μπλε ομάδας, τον Κωνσταντίνο Κόκκοτα. Ο  Κωνσταντίνος, που κλήθηκε με τη σειρά του να επιλέξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα του, υπέδειξε τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη, ο οποίος αντέδρασε και είχε ένα έντονο ξέσπασμα.


Από την ψηφοφορία της μπλε ομάδας, που ακολούθησε, τις περισσότερες αρνητικές ψήφους πήραν ο Δημήτρης Πολιτάκης και ο Νικήτας Φιλιππάκης.


Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση - Αλέξανδρος Αντωνελάκης, Δημήτρης Πολιτάκης και Νικήτας Φιλιππάκης - διεκδίκησαν την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής.

Οι κριτές υποδέχθηκαν τον καταξιωμένο chef, Μανώλη Παπουτσάκη, ο οποίος έφερε ένα πιάτο αντιγραφής, που απαιτούσε μαγειρική αντίληψη και άρτια τεχνική εκτέλεση.


Ο Πάνος Ιωαννίδης αισθάνθηκε μια έντονη αδιαθεσία και δεν έδωσε το «παρών» στη διαδικασία. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο καλεσμένος chef Μανώλης Παπουτσάκης αξιολόγησαν τις προσπάθειες των τριών παικτών.

Οι κριτές θεώρησαν ότι τη χειρότερη επίδοση είχε ο Νικήτας Φιλιππάκης, ο οποίος αποχώρησε από το MasterChef.