Breaking News

Ματούλα: «Ένα σπίτι θέλω ρε παιδιά, δεν ζητάω τίποτα - Ο γιος μου δεν ασχολείται με μένα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε η Ματούλα, η μητέρα του Λορέντζο Καριέρε, που είχε γίνει γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι «Bar» (2002) του Mega. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι ο γιος της δεν ασχολείται μαζί της, ενώ έκανε έκκληση να βρεθεί ένα σπίτι για να μείνει. Συγκεκριμένα δήλωσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1:

«Με έδιωξαν από το σπίτι παρόλο που πλήρωνα κανονικά. Δεν έχω πάρει την εγγύηση, αλλά δεν πειράζει. Τους τη χαρίζω. Όταν τελείωνε το συμβόλαιο, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού με πήγε στα δικαστήρια. Όταν είχαμε κάνει το συμβόλαιο, μου είχε ζητήσει να του πληρώσω ενοίκια ενός χρόνου μπροστά και τα έδωσα. Το ποσό για το μήνα ήταν 650 ευρώ. Στο συμβόλαιο, όμως, έγραφε 400 ευρώ, αλλά δεν έδωσα πολλή σημασία.

Με σπασμένα παντζούρια και πόρτες του... '40. Ήμουν πολύ εντάξει... Αφού βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου, πήγα και στο Εφετείο. Είχα βεβαίωση από το νοσοκομείο ότι δεν πρέπει να κουνηθώ για δύο μήνες εξαιτίας του τραυματισμού μου...

Μου ήρθε το χαρτί της έξωσης και μου έδωσαν περιθώριο 10 ημερών να μαζέψω ένα σπίτι 75 τ.μ., τη στιγμή που δεν έπρεπε ούτε να κουνάω το χέρι μου, ούτε να είμαι όρθια. Τρελάθηκα. Έψαχνα, έψαχνα, έψαχνα... τίποτα. Ήθελα να βρω μία αποθήκη να βάλω τουλάχιστον τα πράγματά μου... Οι τιμές των ενοικίων δεν επιτρέπουν σε κανέναν άνθρωπο να πιάσει σπίτι.

Βοήθεια από το γιο μου; Ποιον γιο μου; Δεν ασχολείται με μένα ο γιος μου... Πρέπει να στενοχωρεί εκείνον και όχι εμένα, εγώ δεν έκανα τίποτα. Εγώ τον μεγάλωσα, τον σπούδασα και τον είχα πρίγκιπα.

Παρακαλώ πάρα πολύ, ένα σπίτι θέλω ρε παιδιά, δεν ζητάω τίποτα. Να πληρώνω... Θέλω ένα σπίτι να μπω μέσα, να ηρεμήσω και να κάτσω να γράψω τη ζωή μου».