Breaking News

Τ. Μεσσαροπούλου για αποκάλυψη του Α. Μικρούτσικου: «Άκουσα την Όλγα Τρέμη μουδιασμένη και σοκαρισμένη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η πρόσφατη αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου, που ξάφνιασε άπαντες, σχολιάστηκε το πρωί της Παρασκευής (24/3) στο Happy Day.


Η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε στον «αέρα» του Happy Day: «Μίλησα χθες με την Όλγα Τρέμη. Με πήρε τηλέφωνο γιατί είχαμε ανταλλάξει ένα μήνυμα την ημέρα που εκδόθηκε η συνέντευξη και βγήκε στη δημοσιότητα... Δε θέλω να μιλήσω γιατί είναι μια πολύ περίεργη κατάσταση, ούτε εξ ονόματος της Όλγας Τρέμη ούτε έχω και την άδεια να μιλήσω εξ ονόματος της. Το μόνο που θα σας πω είναι αυτό που εξέλαβα εγώ, ως Τίνα, σε μια καθ' όλα προσωπική κουβέντα: την άκουσα μουδιασμένη και σοκαρισμένη. Δηλαδή, αυτό που είμαστε όλοι μας...».

Και πρόσθεσε: «Εγώ που την ξέρω κι έχουμε πει με την Όλγα Τρέμη και δυο κουβέντες παραπάνω, δεν την άκουσα χαμογελαστή... Από την άλλη είναι ένας άνθρωπος που έχει δεχθεί κατά καιρούς διάφορα πυρά, γνωρίζει πως είναι όλη αυτή η κατάσταση και είναι σε μια κατάσταση να μη δώσουμε περαιτέρω έκταση σε όλο αυτό...».

Από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε, μεταξύ άλλων: «Επειδή ο Ανδρέας είναι ένας κύριος με Κ κεφαλαίο, είμαι σίγουρη ότι η πρόθεση του δεν ήταν κακή κι έχει μετανιώσει γι' αυτό που έγινε όπως έγινε...».